Pythia’s Magisch Licht

Pythia laat haar magisch licht schijnen op zaken die jou het diepste bezighouden.
Zij laat haar regenboogstralen op jou neer dalen om jouw ziel te kleuren.

Wil je meer over mij weten?
Klik dan hierboven op de afbeelding.

  • Wil je je leven meer richting geven en plezier in het leven (terug)vinden?
  • Wil je op je intuïtie vertrouwen en concrete doelen stellen?
  • Wil je je Persoonlijke Magische Spiritualiteit ontwikkelen en ontdekken wat er persoonlijk bij je past?

Het leven kan avontuurlijk en inspirerend zijn als je gelukkig bent. Zelfkennis en innerlijke vrijheid zijn dan binnen handbereik.

Maar geluk kan verstoord worden door een verkeerde of saaie baan, stressmanagement, door problemen met gezondheid of in een relatie, door scheiding, het verlies van een dierbare of een ander rouwproces, lees ook hier, door onverwerkt verdriet, door een laag gevoel van eigenwaarde of door nooit nee te durven zeggen.

Ik kan helpen om de weg terug te vinden naar geluk en geef je krachtige spirituele ondersteuning om je ingevingen te onderscheiden van weerstand of oud zeer.

Als kind en erfheks ontdekte ik al mijn Spirituele taak en Zielsmissie: Licht brengen!
Dit Lichtwerk doe ik nu ruim 45 jaar door middel van mediumschap, NLP, coaching, counseling en energetische therapie. Met hulp van mijn Gidsen en Engelen gebruik ik dit kosmische licht in alles waarmee ik werk, vooral in Spirituele Magie. Dit zijn voor mij orakels, wierook, amuletten en andere krachtvoorwerpen, die ik in opdracht maak of die ik via een cursus doorgeef.

Ik gebruik kleuren uit het regenboogpakket. Het openbaart jouw diepste wezen.
Vanaf mijn jeugd werk ik met Cartomancie of Kaartlegkunst en andere orakels door in de toekomst te kijken, het heden te duiden en het verleden te begrijpen. We weten zoveel meer dan we denken.

Engelen en de kracht van de vier elementen helpen je je innerlijke balans te herstellen met bijvoorbeeld een persoonlijk ritueel.
Als het nodig is kunnen we een energetische dieptereiniging toepassen. Kortom ik gebruik in alles mijn magisch innerlijk weten. Zo heb ik al velen kunnen helpen om overzicht in hun leven te krijgen. Het gaat niet om inzicht in de toekomst, maar om in het nu de balans te vinden voor een betere toekomst.

Om ons bewust te worden van die kennis helpt het gebruik van hulpmiddelen en gebruik ik mijn gereedschapskistje.

Wil jij dit ook, dan ontmoet ik je graag in mijn huiskamerpraktijk.
Kosten  75 euro voor een uur.
Dit consult kan ik ook combineren met Hestia’s energetische diepte huis reiniging.

Waarin ik in dit consult intuïtief werk, kan zijn met:

Schoon Huis

Coaching met Cartomancie

Regenboogpakket

Moira
Rouwen & loslaten

Heel met een Ritueel

Hoe de Hedgewitch het dorp helpt.

Gereedschapskistje