De Kleur van Reiki

Ontwikkel je Natuurlijk Helend vermogen. Groei in liefde met de Magie van Reiki

Over Reiki valt zoveel te vertellen: deze krachtige Japanse techniek is niet voor niets zo populair in het westen.
Klik hier voor mijn andere pagina met uitgebreide omschrijving.
Ik kwam eind jaren ’80 voor het eerst met Reiki in aanraking en na mijn training heb ik vele mooie cursussen mogen geven in Usui Shiki Ryoho.

In mijn cursussen blijft het niet alleen bij de traditionele inwijdingen, hieronder beschreven. Werken aan jezelf doe je op je eigen manier, met de technieken en inzichten die het beste bij je passen. Dat is aan jezelf of in je toekomstige praktijk.

Elke Reiki graad is een verdere stap op de weg van de persoonlijke ontwikkeling.
De Eerste Graad werkt op het fysieke vlak, de Tweede Graad op het psychisch-emotionele vlak, terwijl de Derde Graad werkt op de spirituele rijping.

Daarbij is elke graad gekleurd met o.a. persoonlijke coaching, creativiteit, kleurentherapie, chakrahealing en aandacht voor andere healingtechnieken, holistische therapie, engelen, mindfulness, familie opstellingen, pendelwerk of biotensor, klankschalen, aromatherapie, Feng Shui, kristallen, Sjamanisme, Druïdisme en je werkt vooral aan je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling met een flinke vleug magie.
Welke kleur past bij jou?

Ik werk individueel met hooguit op verzoek voor 2 personen. Alle cursussen zijn inclusief versnaperingen, materiaal en certificaat.

Heb je al heel lang geleden een Reikicursus gedaan, en zou je de lesstof weer willen opfrissen en veel extra’s erbij leren?
Dat kan ook.

Klik hier wat het kost.

Nb. Reiki is een van de mooiste geschenken in mijn leven. In al mijn cursussen en trainingen deel ik uit oude overleveringen, vakkennis en heel veel ervaring aan degene die persoonlijk willen groeien. Omdat ik invoel kan ik mooie en diepgaande adviezen geven, daarom werk ik niet online.