Regenboogpakket

Om de kleurrijke godin in jezelf terug te vinden

Elke vrouw is zo kleurrijk als de regenboog. In je karakter en talenten worden alle kleuren weerspiegeld. Als je gelukkig en gezond bent maak je daar vrij en lekker gevarieerd gebruik van.
Maar geluk kan verstoord worden door een verkeerde of saaie baan, stressmanagement, door problemen met gezondheid of in een relatie, door scheiding, het verlies van een dierbare of een ander rouwproces, door onverwerkt verdriet, door een laag gevoel van eigenwaarde of door nooit nee te durven zeggen. Dan kun je je leven ervaren als dof, kleurloos, grijs of zwaar.

Terug naar de kleurrijke godin in jezelf

Dan ben je toe aan mijn Regenboogpakket verwerkt in Pythia’s Magisch Licht.  Daarmee help ik je om de weg terug te vinden naar de kleurrijke godin die je eigenlijk bent.
We gebruiken daarbij drie belangrijke levensvragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?

Je brengt in je eigen tempo je gedachten, gevoel en actie op een lijn, waardoor je eigen kracht weer beschikbaar wordt om je leven de kleur en vorm te geven zoals jij dat wilt.
Met een Regenboogpakket werk je met mij aan zaken als meer zelfvertrouwen, assertiever worden, omgaan met stress, verbetering van persoonlijke energiebalans, midlife en overgang, burn-outpreventie, intuïtieve ontwikkeling en magisch spirituele groei.

Elke kleur heeft kracht

We onderzoeken met het Regenboogpakket welke kleuren van jouw kwaliteitenregenboog meer aandacht nodig hebben. De kleurenpsychologie is daarbij een krachtig middel om je drijfveren beter te begrijpen en je talenten volop tot bloei te laten komen. Elke kleur vertegenwoordigt een kracht die jij ook in je hebt. Met tools als de Godinnenwaaier, NLP, Magische coaching en kaartlegkunde weten we snel welke kleur op dit moment je leven lichter maakt.

Kleur en actie

We onderzoeken welke kleur je meer aandacht wilt geven in je leven om je innerlijke regenboog weer vol te laten stralen. Elke kleur kan met een praktische handeling worden ‘aangezet’. Je kunt op mijn professionele ondersteuning rekenen bij zowel de kleurencoaching als de activiteit die de kleur laat opbloeien in je leven.

Zet je veranderingen in met kleur
Regenboog Consult reserveren

In alle kleurenactiviteiten die we samen zullen ondernemen binnen het Pythia’s Magisch Licht, vind je ontwikkeling, dualiteit en het oplossen daarvan, nieuwe inzichten en nieuwe mysteries over jezelf en de wereld waarin je leeft. De Regenboog zit in het Pythia’s Licht Consult en is aangevuld met Kleurrijke Godinnenkracht .