Kleurrijke Godinnenkracht

“Colour your Magic” met Colour Comfort Methode en Kleurenmagie

Ontdek de Kleurrijke Godin in jezelf met Module I uit de Colour Comfort Methode

Als je de kleuren draagt die echt helemaal bij je passen, dan vergroot je je zelfvertrouwen, je eigen kracht en je uitstraling. Kleuren maken ons niet alleen aantrekkelijker, ze hebben ook een positieve invloed op ons welzijn en onze persoonlijke ontwikkeling. Ik heb jarenlang gewerkt met en onderzoek gedaan naar de diepere werking van kleuren. Ik heb een licentie voor het geven van de Colour Comfort Methode, die ik aanvul met al mijn eigen kennis. Al die kleurenkennis komt samen met de Module 1 van de Colour Comfort Methode, aangevuld met handige tips over jouw Godinnenkracht.
Deze cursus is voor jou als je alleen deze uitgebreide kennis van kleur wilt en ik geef deze alleen individueel.

Colour Comfort Methode Module 1

De Colour Comfort Methode werkt met de psychologie van de kleurenleer. Het leert je de taal van kleur te spreken en te begrijpen. Bovendien leer je in deze cursus hoe je kleuren toepast in het dagelijks leven om krachten te bevorderen, uit te bannen of op te roepen.

  • In deze masterclass leer je je kleurrijke zelf kennen en ontmoet je je innerlijke Godin.
  • Je leert de invloed, taal en werking van kleur te herkennen en te begrijpen.
  • Je ontwikkelt je vermogen om angsten en verlangens te onderscheiden van je intuïtie en die als raadgever serieus te nemen in je dagelijks leven.
  • Je ontdekt de helende werking van kleur tijdens een persoonlijke crisis of trauma.
  • Je gaat bewust kleur kiezen om je wensen en doelen te bereiken.

De basis van deze cursus is een module uit de professionele kleurenopleiding Colour Comfort Methode, waarin ruim 17 kleuren worden uitgediept. Mijn lessen zijn aangevuld met mijn eigen doorleefde vrouwenkennis: de kracht van natuurlijke kleuren, Magische Spiritualiteit, intuïtieve ontwikkeling, verzorging, Feng Shui en kleurentherapie vanuit eigen praktijk.
Je werkt uit het prachtige kleurenhandboek van Thelma van der Werff.
Zij geeft ook het Module I certificaat uit dat je na afloop van de cursus kunt ontvangen. Mijn certificaat krijg je voor wat ik aan deze cursus heb toegevoegd.

Colour your Life, Colour your Soul, Colour your Magic

Na het volgen van deze module kun je verder met modules 2 en 3 om uiteindelijk zelf professioneel kleurencoach te worden. Ik begeleid je naar het toepassen van je nieuwe kleurenkennis in je eigen onderneming.

Je krijgt in deze eerste module 8 lessen.
Wat het kost lees je bij Tarieven

We zijn elke godin

We zijn vrouwen met godinnenkracht. In elk van ons sluimeren de unieke kleuren en kwaliteiten van elke godin die ooit werd beschreven. En elk van die godinnen kan ontwaken en ons sturen, ondersteunen of uitdagen in het dagelijks leven. Daar kunnen we zeker kleur voor inzetten. Je leert in deze cursus jezelf goed kennen met de nodige ondersteuning, rituelen en veel waardevolle tips.

Luisteren naar je innerlijke godin

In het Amerikaans heet het ‘True colors’, als je helemaal jezelf bent.
Met deze cursus ontdek en ontwikkel je je eigen ‘true colors’ terwijl je de kracht van kleuren onderzoekt en herkent. Zo werk je meteen aan jezelf, je ontwikkelt je persoonlijkheid en zelfvertrouwen.

Citaat Marianne Williamson, A Woman’s Worth:
Wanneer een vrouw haar passionele aard erkent en de liefde toelaat in haar hart, worden haar gedachten wild, vurig en schitterend. Haar lichaam komt tot leven. Haar hart groeit. Ze werpt de ketenen en het compromis af. Ze heeft een glimp opgevangen van het betoverende rijk, het onmetelijke en magische domein van haar innerlijke godin, waar alles anders is.

Liever geen cursus maar wel nieuwsgierig?

Boek dan een Regenboogpakket consult

Nog meer leren?

Coachen met Kleuren en Kaarten

Te volgen na Colour Comfort Methode module I ,
mooie aanvullling voor een kleurencoach
klik op de link en lees bij kaartlegmedium

Wil je afspreken of meer informatie?

aanmelden