Kleurrijke Godinnenkracht

Kleur je persoonlijke Godinnenkracht voor een Magisch leven

Zomeraanbieding 20% korting

van 1 mei 2023 tot 1 september 2023 van € 895, – voor slechts € 715, –

Ontdek de Kleurrijke Godin in jezelf

Als je de kleuren draagt die echt helemaal bij je passen, dan vergroot je je zelfvertrouwen, je eigen kracht en je uitstraling. Omhul je je ook met je eigen kleuren in je woning, dan versterkten die ook nog eens in de loop van de tijd je eigen bijzondere talenten en kwaliteiten. 
Kleuren maken ons niet alleen aantrekkelijker, ze hebben ook een positieve invloed op ons welzijn en onze persoonlijke ontwikkeling. Ik heb jarenlang gewerkt als trainer van de professionele opleiding Colour Colour Methode Nederland en onderzoek gedaan naar de diepere werking van kleuren. Al die kleurenkennis komt samen in deze mooie en waardevolle persoonlijke kleurentraining  aangevuld met handige tips over jouw Godinnenkracht.
Deze cursus geef ik alleen individueel.

Psychologie en Magie van Kleurenleer.

We werken met de psychologie van de kleurenleer. De cursus ‘Kleurrijke Godinnenkracht’ leert je de taal van kleur te spreken en te begrijpen. Bovendien leer je in deze cursus hoe je kleuren toepast in het dagelijks leven om krachten te bevorderen, uit te bannen of op te roepen.

  • In deze masterclass leer je je kleurrijke zelf kennen en ontmoet je je innerlijke Godin.
  • Je leert de invloed, taal en werking van kleur te herkennen en te begrijpen.
  • Je ontwikkelt je vermogen om angsten en verlangens te onderscheiden van je intuïtie en die als raadgever serieus te nemen in je dagelijks leven.
  • Je ontdekt de helende werking van kleur tijdens een persoonlijke crisis, trauma of rouwverwerking.
  • Je gaat bewust kleur kiezen om je wensen en doelen te bereiken.

De basis van deze cursus is uit een module uit de professionele kleurenopleiding Colour Comfort Methode, waarin 20 kleuren worden uitgediept.
Mijn lessen zijn aangevuld met mijn eigen doorleefde vrouwenkennis: de kracht van natuurlijke kleuren, Magische Spiritualiteit o.a. uit Kus de Heks in je wakker, Omtoveren, intuïtieve ontwikkeling, verzorging, Feng Shui, Colour meditations, Helende kleuren, Reiki en kleurentherapie vanuit eigen praktijk. Bovendien bied ik je een korte persoonlijke kleurenanalyse.
Je krijgt een prachtige kleurenboek en certificaat.

Deze training duurt  8 lessen.
Wat het kost lees je bij Tarieven

Colour your Life, Colour your Soul, Colour your Magic

We zijn elke godin

We zijn vrouwen met godinnenkracht. In elk van ons sluimeren de unieke kleuren en kwaliteiten van elke godin die ooit werd beschreven. En elk van die godinnen kan ontwaken en ons sturen, ondersteunen of uitdagen in het dagelijks leven. Daar kunnen we zeker kleur voor inzetten. Je leert in deze cursus jezelf goed kennen met de nodige ondersteuning, rituelen en veel waardevolle tips.

Verdriet? Koester je in kleur

Bij alles wat je uiteindelijk los moet laten in het leven blijft er één ding altijd: kleur. Jeugd heeft misschien voor jou een andere kleur dan de wijsheid die met de jaren komt. Blijdschap heeft een andere kleur dan rouw en verlies. Voor elk mens zijn er kleuren die troostrijk aanvoelen, die je warmen en de kilte verdrijven in moeilijke tijden. Daarom is het zo belangrijk om je te hullen in de kleuren die jou koesteren als je verdriet of verlies beleeft.
Kleur verandert met je mee. Het stimuleert of het kalmeert, het geeft je een extra zetje of het biedt je bescherming. Zo herken je je eigen kleurrijke persoonlijkheid in al haar facetten. Als crone, de vrouw die de ervaring van leefjaren met zich meedraagt, zul je in elk kleur wel een aspect van jezelf herkennen, aan elke kleur een herinnering of voornemen kunnen koppelen. Ook bij het ontwikkelen van die kleurrijke zelfkennis ondersteun ik je van harte.

Luisteren naar je innerlijke godin

In het Amerikaans heet het ‘True colors’, als je helemaal jezelf bent.
Met deze cursus ontdek en ontwikkel je je eigen ‘true colors’ terwijl je de kracht van kleuren onderzoekt en herkent. Zo werk je meteen aan jezelf, je ontwikkelt je persoonlijkheid en zelfvertrouwen.

Citaat Marianne Williamson, A Woman’s Worth:
Wanneer een vrouw haar passionele aard erkent en de liefde toelaat in haar hart, worden haar gedachten wild, vurig en schitterend. Haar lichaam komt tot leven. Haar hart groeit. Ze werpt de ketenen en het compromis af. Ze heeft een glimp opgevangen van het betoverende rijk, het onmetelijke en magische domein van haar innerlijke godin, waar alles anders is.

Wil je zelf professioneel kleurencoach worden? 
Ik begeleid je naar het toepassen van je nieuwe kleurenkennis in je eigen onderneming.

Liever geen cursus maar wel nieuwsgierig?

Boek dan een Regenboogpakket consult

Nog meer leren?

Coachen met Kleuren en Kaarten

Wil je afspreken of meer informatie?

aanmelden