Omhels je “Inner Crone”

inner crone

Wijsheden van de Vrouwelijke Druïden en Dagelijkse Creatieve Spiritualiteit. 

“Wanneer het verleden je heeft getekend…
Laat het heden je dan kleuren.”

De Crone is de krachtige, zelfbewuste oudere vrouw die haar levenswijsheid graag deelt en verder ontwikkelt. De vrouw van boven de 50 die haar eigen pad wil gaan. De Crone, dat ben jij.

Met ‘Omhels je Inner Crone’,  eer je de wijsheid die je hebt vergaard in de loop der jaren. Je onderzoekt tot waar je bent gekomen als experimenterend meisje, als zorgende volwassen vrouw. Je stapt bewust in je nieuwe levensfase: die van de Crone.
We zijn onder elkaar met vrouwen van boven de 50 en ondersteunen elkaar bij het vinden van ons eigen verlangen. Waar ligt nu jouw pad?

Verschillende diepgaande en creatieve workshops om te werken met jezelf aan jezelf

Hoe wil je je ontwikkelen nu je veel minder zorgplichten en verantwoordelijkheden hebt naar je gezin, je partner? En wat ga je doen met de vrijheid die je relativeringsvermogen en je levenswijsheid je geven? Hoe blijf je krachtig en veerkrachtig in lichaam en geest?
In een workshop ontdek je hoe de dingen bij jou persoonlijk werken door mooie krachtige oefeningen en veel magische creativiteit. Je maakt contact met je eigen kracht en passie.

De kracht van de Crone is verweven met de individuele training Omtoveren
Zet de volgende stap in je leven helemaal voor jezelf en wie jij wilt zijn.
Omhels je Inner Crone en dans met haar.

 Wisdom is a Crown on a Crone

aanmelden

Omhels je Inner Crone in de training Omtoveren