Magische Lessen

Creëer je eigen magische ondersteuning om een sterke, mooie vrouw te worden.

Werken aan jezelf doe je op je eigen manier, met de technieken en inzichten die het beste bij je passen.
Daarom bied ik regelmatig een aantal cursussen aan met individuele begeleiding, coaching en kleurrijke magische spiritualiteit.
Hiermee ondersteun, begeleid en train ik al jarenlang mensen in het sterken van hun intuïtie, innerlijke kracht en vooral zelfvertrouwen.
Ik gebruik daarbij verschillende technieken om te leren vertrouwen op informatie uit je innerlijke bron.
Om innerlijke en uiterlijke kracht te versterken en in balans te brengen zijn er al diverse Magische Lessen beschikbaar.

Gebruik je speelse geest, je bewuste en onbewuste kennis van de oeroude wijsheid van de oude natuurreligie.
Leer vertrouwen op informatie uit je innerlijke bron. Gebruik de psychologie van kleur of werk met de kracht van hoog gevoeligheid.
Er zijn verschillende individuele cursussen, masterclasses of trainingen, die ik geef vanuit mijn magische werkplaats en huiskameratelier.
Vraag naar de mogelijkheden, klik hier.
Ik gebruik daarbij diverse krachtige technieken uit mijn gereedschapskistje met de nodige vakkennis , gediplomeerd en gecertificeerd, en vooral heel veel ervaring.

Dit is mijn aanbod:

Persoonlijke advies en coaching, individueel

Helpende Heks

Persoonlijke ontwikkeling, individueel

Omtoveren

Schud de heks in je wakker

Kleur van Reiki

Beroepsopleiding, individueel

Kleurrijke Godinnenkracht

Opleiding professioneel Kleurencoach

Intuïtieve ontwikkeling, individueel

In de kaart gekeken

Waarzeggen en Voorspellen

Tarieven

Aanmelden of info

Alle lessen worden gegeven aan degenen die echt willen leren en persoonlijk willen ontwikkelen, puur voor jezelf of voor in je beroep.
Ik deel mijn oude en nieuwe kennis praktisch en leer je daarmee intuitief te werken, maar wel met gezond verstand.
Al ruim 35 jaar geef ik op deze manier les om goede aandacht te geven.  Mijn Magie  werk niet met standaard documentatie, want van standaard is er al genoeg en misschien wel teveel, of uit je hoofd te leren lessen, maar is puur gericht om in jouw eigen kracht te ontwikkelen wie je bent en waarmee je bezig bent. En het is vaak meer dan dat er in de beschrijving staat aangegeven. Deze kennis is een overlevering van oude wijsheid die ik nog steeds doorgeef. Mijn oma leerde mij o.a. de kaartlegkunst toen ik 10 jaar was.
Daarbij krijg ik als paragnost/medium door wat ik tijdens de lessen mag aanreiken. Dit gebeurt in alle lessen die ik geef.