Magische Lessen

Creëer je eigen magische ondersteuning om een sterke, mooie vrouw te worden.

Werken aan jezelf doe je op je eigen manier, met de technieken en inzichten die het beste bij je passen.
Daarom bied ik regelmatig een aantal cursussen aan met individuele begeleiding, coaching en kleurrijke magische spiritualiteit.
Hiermee ondersteun, begeleid en train ik al jarenlang mensen in het sterken van hun intuïtie, innerlijke kracht en vooral zelfvertrouwen.
Ik gebruik daarbij verschillende technieken om te leren vertrouwen op informatie uit je innerlijke bron.
Om innerlijke en uiterlijke kracht te versterken en in balans te brengen zijn er al diverse Magische Lessen beschikbaar.

Gebruik je speelse geest, je bewuste en onbewuste kennis van de oeroude wijsheid van de oude natuurreligie.
Leer vertrouwen op informatie uit je innerlijke bron. Gebruik de psychologie van kleur of werk met de kracht van hoog gevoeligheid.
Er zijn verschillende individuele cursussen, masterclasses of trainingen, die ik geef vanuit mijn magische werkplaats en huiskameratelier.
Vraag naar de mogelijkheden, klik hier.
Ik gebruik daarbij diverse krachtige technieken uit mijn gereedschapskistje met de nodige vakkennis , gediplomeerd en gecertificeerd, en vooral heel veel ervaring.

Dit is mijn aanbod:

Persoonlijke advies en coaching, individueel

Magisch Consult

Persoonlijke ontwikkeling, individueel

Schud de heks in je wakker

Kleur van Reiki

Beroepsopleiding, individueel

Opleiding professioneel Kleurencoach

Intuïtieve ontwikkeling, individueel

Orakelmagie & Kaartlegkunst

Aanmelden of info

Gastenboek

Mijn lessen geef ik individueel, dus persoonlijk met aandacht voor jou alleen.
Hierin deel ik mijn oude kennis van mijn voormoeders, aangevuld met nieuwe wetenswaardigheden met heel veel ervaring puur voor jouwzelf of voor in je beroep. Magisch spirituele ontwikkeling, heel persoonlijk met gezond verstand. Dit doe ik ruim 40 jaar met heel veel plezier. Lees ook wie ik ben.

Met “Mijn Magie” werk ik niet met standaard documentatie, want van standaard is er al genoeg en misschien wel teveel, maar is puur gericht om in jouw eigen kracht te ontwikkelen: wie je bent en waarmee je bezig bent. En het is altijd meer dan dat er in de beschrijving staat aangegeven, omdat ik als medium door krijg wat ik tijdens de lessen mag aanreiken. Dit gebeurt in alle lessen die ik geef.

Heb je een cursus gevolgd?
Dan kun je mee doen om je kennis te verdiepen:

Workshops, Bijeenkomsten & Vieringen