Werken met je Zonne Engel

coll zonne engel

Een workshop waarin je ontdekt, creëert en verbind.

Zonne engelen is een andere benaming voor de aartsengelen die bij je sterrenbeeld passen. Door met deze aartsengelen te werken en als je iets wilt bereiken of een belangrijke beslissing moet nemen, vraag dan deze engel om hulp. Ook kun je op je verjaardag met jouw zonne engel afstemmen en hulp vragen voor het komend jaar. Maar er zijn nog veel meer manieren met je zonne engel te werken.

Wat gaan we doen in deze magische workshop

  • Levensdoel ontdekken
  • Trancereis maken
  • Je zonne engel ontmoeten
  • Je missie omarmen
  • Kleurenmagie
  • Een mooie zonne engel zelf maken o.l.v. Adrienne van Viltorama, die symbool staat voor jouw zonne engel.
  • Inzegening van deze engel met een vleugje magie

Welke zonne engelen zijn er?

Hier is een beschrijving van de zonne engelen in het kort. In de workshop wordt jouw zonne engel uitgebreid besproken

Aartsengel Sarachiël (Ram, 21 maart – 20 april)
Staat voor: Hoop, actie, ondernemen, energie.
Kleur: Rood.
De energie van Aartsengel Sarachiël is hevig en vurig. Hij helpt om oude ideeën los te laten en nieuwe te bedenken. Hij helpt jou om andere te inspireren en een leider te zijn met charisma. Hij bewandelt niet het veilige pad en neemt risico`s om doelen te bereiken.

Aartsengel Ashmodiël (Stier, 21 april – 20 mei)
Staat voor: Vastberadenheid, geaard zijn, vrede, stabiliteit.
Kleur: Groen.
De energie van Aartsengel Ashmodiël is vredig, kalm en rustig. Hij helpt om vastberaden jouw doelen te bereiken. Hij helpt jou om de hemel op aarde te scheppen. Hij bezit het talent om overvloed en voorspoed aan te trekken. Hij is verbonden met de natuur door deva`s en natuurgeesten.

Aartsengel Ambriël (Tweelingen, 21 mei – 20 juni)
Staat voor: Verscheidenheid, vreugde, veranderingen.
Kleur: Geel.
De energie van Aartsengel Ambriël is licht en beweeglijk. Hij helpt om nieuwe ideeën en gedachten te creëren. Hij helpt jou om integer te zijn en je altijd voor de waarheid in te zetten. Hij kan jou goddelijke gave bieden, waarmee je velen kunt helpen.

Aartsengel Caël (Kreeft, 21 juni – 21 juli)
Staat voor: Geduld, sympathie, flexibel zijn.
Kleur: Zee blauw.
De energie van Aartsengel Caël is vrouwelijk en koesterend. Zij helpt om goed voor anderen te kunnen zorgen. Zij helpt jou om andere te genezen en goedheid te verspreiden. Zij is erg liefdevol en wil dit graag met de mensheid delen.

Aartsengel Zerachiël (Leeuw, 22 juli – 21 augustus)
Staat voor: Vastberaden zijn, moed en begrip hebben.
Kleur: Oranje.
De energie van Aartsengel Zerachiël is vastberaden en vitaal. Hij helpt jou om moed te tonen, door te zetten en als leider te fungeren. Hij kan enthousiasme en andere motiveren. Blijf geven en je zult ontvangen…

Aartsengel Vaël (Maagd, 22 augustus – 21 september)
Staat voor: Beweeglijkheid, één met de natuur zijn, zuiver/dienstbaar.
Kleur: Wit.
De energie van Aartsengel Vaël is mysterieus en gracieus tegelijk. Zij helpt om jouw weg vrij te maken voor goddelijke schoonheid. Zij helpt jou om een duidelijk pad te kiezen. Zij vraagt jou om arme mensen te helpen en goed voor de natuur en jouw land te zorgen.

Aartsengel Zuriël (Weegschaal, 22 september – 22 oktober)
Staat voor: Harmonie, schoonheid, balans en evenwicht.
Kleur: Lila.
De energie van Aartsengel Zuriël is rustig en in balans. Hij helpt om alle dingen als evenwaardig te beoordelen. Hij helpt jou om het goddelijke met al zijn schoonheid te begrijpen. Hij kan jou gave bieden, om vrede te brengen waar onenigheid heerst. Hij kan licht brengen waar het donker is en rechtvaardig de waarheid spreken.

Aartsengel Baruël (Schorpioen, 23 oktober – 21 november)
Staat voor: Gerechtigheid, besluitvaardigheid, waakzaamheid.
Kleur: Zwart.
De energie van Aartsengel Baruël heeft een drastische verandering in zich. Zij helpt om je bewustzijn te verruimen. Zij helpt jou om jouw intuïtie en heldere vermogens te doen groeien. Zij kan jou sterke spirituele krachten geven die zelfbeheersing vergen. Ze begrijpt het ziel gebeuren en brengt troost.

Aartsengel Adnachiël (Boogschutter, 22 november – 20 december)
Staat voor: Wijsheid, creativiteit, rechtvaardigheid.
Kleur: Purper
De energie van Aartsengel Adnachiël is vurig en inspirerend. Hij helpt om een raadgever te zijn voor anderen. Hij helpt jou om te leren onderwijzen. Hij geeft je inzichten om alles en iedereen te begrijpen. Hij brengt inspiratie om het goddelijke te leren begrijpen.

Aartsengel Orfiël (Steenbok, 21 december – 19 januari)
Staat voor: Eerbied, behoedzaam en voorzichtig omgaan met wereldse macht, concentratie.
Kleur: indigo.
De energie van Aartsengel Orfiël is sterk en besluitvaardig. Zij helpt om doelen te stellen en deze waar te maken. Zij helpt jou om te leren om alleen de hoogste waarheid te spreken. Zij vraagt jou om behoedzaam te zijn als je over wereldse macht beschikt en dit alleen voor goede hemelse zaken benut.

Aartsengel Cambiël (Waterman, 20 januari – 18 februari)
Staat voor: waarheid, nieuwsgierigheid, onderzoeken
Kleur: Blauw.
De energie van Aartsengel Cambiël is kalm en berustend. Hij helpt om de goddelijke wetten te leren begrijpen. Hij helpt jou om deuren voor anderen te openen. Hij vraagt jou mensen in nood te helpen en gul te zijn. Je zoekt de waarheid en verwerpt oude regels. Vrijheid, gelijk zijn en rechtvaardigheid zijn belangrijk voor je.

Aartsengel Barachiël (Vissen, 19 februari – 20 maart)
Staat voor: Inzicht, helderziendheid, liefde en eenheid
Kleur: Roze
De energie van Aartsengel Barachiël is zacht en liefdevol. Zij helpt om onvoorwaardelijke liefde te begrijpen. Zij helpt jou om goddelijke liefde in jou leven te integreren. Zij kan zonde wegnemen en pijn genezen. Ze kan ware liefde van het goddelijke in jou laten opbloeien.

De workshop duurt een hele dag van 9.30 tot 13,30 uur.
Kosten zijn € 65, – en is inclusief koffie, thee, iets lekkers, materiaal.
Kijk in de agenda wanneer

aanmelden

engelen kus