Magie van Reiki

Ruim 30 jaar ervaring in het geven van professionele Reiki cursussen die bijdragen aan aan jouw spirituele ontwikkeling.

wordswag_1487505637952

Persoonlijke spirituele ontwikkeling staat bij Asteria Coaching voorop en veel van mijn cursussen met maatwerk en worden individueel gegeven. Wat heb jij nodig om te groeien of je nu ervaring hebt of niet. Je gaat tijdens deze Reiki cursussen door een diepgaand zelfonderzoek om te gaan werken met jouw persoonlijke specialisme. Je wordt een krachtig energetisch holistisch – of Reiki therapeut. Vind je persoonlijke kracht en werk samen met de kosmische levensenergie en aardse zaken.
Ontdek ook hierin de magie

Reiki leert mij te vertrouwen op het universum.

De positieve werking van Reiki werkt op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Je geeft meer grenzen aan. De levensenergie stroomt, heft blokkades op en je energiehuishouding komt meer in balans Reiki werkt niet allen bij jou, maar ook bij dieren, planten, mineralen en nog veel meer.

Hoe dan ook, Reiki veranderde 30 jaar geleden mijn leven.  Mijn Reiki cursussen zijn naast de reiki inwijdingen en lessen aan gevuld met mijn handreikingen van jaren ervaring, herontdekte oude Japanse technieken en bordenvol spiritualiteit voor een persoonlijke spirituele ontwikkeling.

Reiki leert mij om naar mijn gevoel te luisteren.

Reiki cursussen, er zij 3 verschillenden:

De 3 inwijdingen van de Reiki van Mikao Usui zijn de drie fasen op jouw spirituele pad,

Door de inwijding in de 1ste Reiki graad ontwaakt je als het ware en krijg je heel veel mogelijkheden aangereikt om je leven letterlijk in eigen hand te nemen. Als pasgeboren mens zet je de 1ste stap nu met behulp van je fysieke lichaam. De reiki-zelfbehandeling brengt je steeds dichterbij om je eigen lichaam beter te leren begrijpen, het liefdevol aan te raken en je gaat meer verantwoording nemen voor je gezondheid en welzijn.
Deze uitgebreide cursus duurt 4 dagdelen. Je leert en ontvangt:

 • 4 Reiki inwijdingen uit de originele traditionele leer van Mikao Usui: Usui Shiki Ryoho
 • De Magie achter Reiki
 • Reiki behandelingen voor mens en dier
 • Kleurentherapie
 • Chakra’s
 • Aandacht voor HSP
 • Mindfulness
 • Meditaties & Visualisaties.
 • Extra Inwijding Colours of Angels
 • Na ca. 3 maanden een extra terugkom-ochtend

Reiki helpt mij oude patronen te veranderen.

De inwijding in de 2de graad helpt jou met zijn technieken van een behandeling op afstand en o.a. het werken aan jouw eigen verleden en toekomst.
Deze cursus duurt 3 dagdelen. Wat je deze dagen leert en ontvangt:

 • 2 Reiki inwijdingen uit de originele traditionele leer van Mikao Usui,
 • Extra oude Japanse technieken, die voorheen nog onbekend waren
 • Persoonlijke begeleiding in jouw spirituele en intuitieve ontwikkeling
 • De mantra’s en symbolen om op afstand Reiki te sturen in wat voor situatie dan ook.
 • Kleurentherapie
 • Reiki gebruiken voor het reinigen en opladen van voorwerpen
 • Reiki voor een zuivere werk of woonruimte.
 • Meditaties & Visualisaties.
 • Na ca. 3 maanden een extra terugkom-ochtend

De inwijding in de 3de graad of 3a staat voor spirituele rijping. Als je eenmaal hebt begrepen wie en wat je bent, dan lossen de gedragspatronen, theorieën en je eigen grootsheid op in de zee van het kosmische bewustzijn.

Masterschap is geen status! Je moet er klaar voor zijn. Bij mij duurde het zelfs een aantal jaren.
Deze cursus geef ik persoonlijk en tijdens een intake gesprek gaan we jouw speciale lestijden samenstellen.
Deze cursus duurt  4 dagdelen

Als je zover bent kun je verder gaan naar 3b en leraar worden.

Lees meer info hier

Reiki brengt mij in contact met mijn levensdoel.

Reiki I en II opfris- of bijspijkercursus

Deze cursus is bedoeld voor degene, die na een aantal jaren na de inwijding weer goed willen leren werken of die voorheen voor hun gevoel niet de juiste Reikicursus hebben getroffen. Er wordt goed afgestemd en de inwijdingen worden opnieuw gedaan indien nodig. We herhalen het een en ander met waardevolle extra’s en ik begeleid je persoonlijk als opstap voor je eigen Reiki paktijk. Vooraf wil ik wel graag de certificaten zien. Deze cursus duurt  4 dagdelen.

Reiki daagt mij uit spiritueel te groeien.

reiki asteria 1Reikibijeenkomsten

Reiki bijeenkomsten om met elkaar uit te wisselen en te oefenen zijn  op afspraak.

Alle cursussen en workshops zijn inclusief koffie, thee, iets lekkers, materiaal en heel veel handreikingen in een syllabus
en gaan door bij minimaal 2 en maximaal 4 personen
De dag cursussen zijn inclusief een eenvoudige lunch: een vegetarische glutenvrije soep en fruit. Brood dien je zelf mee te nemen.

Reiki geeft mij de kracht om te accepteren.»

Kijk bij de tarieven hoeveel het kost

Goed om te weten: Al mijn Reiki cursussen zijn individueel of met maximaal 2 personen te volgen op afspraak.

aanmelden  

Roos was mijn Reiki master en leraar. In mijn leerproces en tussen al mijn inwijdingen door assisteerde ik haar bij heel veel leerlingen. Dat waren waardevolle tijden en heb heel veel geleerd. Dat was ruim 28 jaar geleden. 
Zelf Reiki cursussen geven kwam tot stand omdat velen mij om een cursus vroegen, want Reiki deed ik in de eerste instantie alleen voor mezelf.
Roos is inmiddels 10 jaar geleden overleden. Ik ben trots en dankbaar dat ik dit nog steeds mag doorgeven. En dat ze nog steeds bij al mijn Reiki cursussen is.

In deze cursussen maak ik naast mijn ervaring en masterschap tevens gebruik van mijn opleidingen Edelsteen- en Kristal therapie, Kleurentherapie, Mindfulness MBCT, Feng Shui Practitioner, Coaching & Counseling, Voedingstherapie  en Mediumschap waarvoor ik gediplomeerd ben.

Lees ook mijn blog over Reiki

Opfriscursus Reiki

Reiki Usui