Kijk in de Regenboogspiegel

regenboogspiegel

Kijk in de Regenboogspiegel en kleur jouw Magische Spiegelbeeld

Reflecteer je in de Regenboog Spiegel met kleurenmagie, -therapie en colournostics, want elke kleurkeuze is een weerspiegeling van onderbewuste gedachten, gevoelens en overtuigingen. Deze spiegel bestaat uit de psychologie van kleur en Neuro-Linguïstisch Programmering (NLP) .
Dit diepgaand proces van het naar buiten brengen van je onderbewuste gevoelens en gedachten  en zal je inzicht geven over jezelf of situatie en wat je in de weg staat om vooruit te gaan.

Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en stel je doelen.!

Coaching en Reading

Hoe gaan we precies te werk:
Met een stappenplan benoem je de problemen die je doormaakt, lokaliseer je de barrières die jouw vooruitgang verhinderen, je visualiseert hoe je je zou voelen als je problemen waren opgelost om met een nieuw plan van aanpak en nieuwe perspectieven  je doel te bereiken.

Vision Board maken

Heb je meerdere doelen waaraan je wilt werken, zoals bijvoorbeeld over gezondheid, loopbaan, nieuwe onderneming, liefde, financieën, familie, huis, spiritualiteit, hobbies, enz. , dan kun je voor een vision board kiezen.
In plaats van plaatjes en zinnen uit tijdschriften te verzamelen, gebruiken we kleur en de woorden achter de gekozen kleur om tot inzicht te komen en aan je onderbewustzijn te werken.

Op deze manieren kun je voor jezelf ook deuren openen, die te lang in het slot bleven hangen.
In combinatie met een kaartreading, Godinnenkracht en coaching leer je jezelf beter kennen zodat je voortaan jezelf krachtiger kunt neerzetten.

Deze sessies zijn individueel en op afspraak.
 
 
 

aanmelden