Regenboogpakket

Voel je je krachtig en fit? 
Zie je eruit als je zelf? 
Voel je je thuis in je woning of in je leven?
Welke krachten heb jij allemaal in je?
Waar loop je steeds tegenaan?

Regenboogpakket is een leuke en kleurrijke persoonlijkheidsworkshop om een sterke, mooie vrouw te worden. Elk regenboogpakket wordt op maat gemaakt. Werken aan jezelf doe je op je eigen manier, met de technieken en inzichten die het beste bij je passen met individuele begeleiding en coaching.  
Tijdens een persoonlijke overleg stellen we een begeleidingstraject samen waarmee jij persoonlijk het allerbeste uit jezelf haalt en geven jou weer een richting aan hoe je verder wilt en kunt met zelfvertrouwen!  

Je kunt jouw persoonlijke workshop in overleg samenstellen.
Hieronder staat een overzicht met verschillende bestaande workshops met link.
Daarin zijn verschillende onderwerpen waaruit jouw persoonlijke regenboogpakket kan ontstaan.
Bijvoorbeeld: Je hebt problemen op je werk en dat wil je opgelost zien. Dan kunnen we nlp met colournostics inzetten,  een opstelling doen, met daaraan een reading gekoppeld.
Of je wilt graag aan jezelf werken met kleurcoaching en je maakt een vision board.  En hoe staat het met je intuïtieve eigen wijsheid?
En zo zijn er een tal van mogelijkheden. Zie het als een richtlijn. Ik werk met alle kennis van zaken heel intuïtief! 

asteria colours

De helpende Heks

Met elk consult , ook in jouw workshop, voor Lichaam, Geest, Ziel & Huis krijg je de nodige handreikingen hoe je  jezelf helpt de positieve veranderingen in te zetten voor jouw welzijn.  Hiervoor zet ik mijn vakkennis in, zoals Kleurenpsychologie, Kleuren- en Creatieve therapie, Feng Shui maar ook mijn Magisch Spirituele hulp en Mediumschap waarbij ik mijn gereedschapskistje zou kunnen gebruiken. De kosten van een uitgebreid consult, max 2 uur, is € 75, –

Wil je meer informatie of wil je hiervoor een cadeaubon geven, stuur dan een contactformulier

aanmelden

Wil je een complete training voor jezelf in plaats van een workshop?

laat je dan “Omtoveren, en voel je herboren!”

Wat het kost?