Huis in Balans – woonconsult

wooncollage tekst

Hoe schoon is de ruimte waar je het meeste zit, slaapt of werkt?

Voelt het goed of wordt je onrustig?

Slaap je slecht of kun je je niet concentreren?

Ontvlucht je je huis, omdat je je draai niet kunt vinden?

Verbeter je huis, verbeter je leven.

De sfeer in huis weerspiegelt de gevoelens en opvattingen van de bewoners zowel in positieve als in negatieve zin en kunnen een ruimte beïnvloeden.woonconsult
Ook kunnen In een huis negatieve krachten ontstaan door een ongelukkige architectuur. Hoeken, nissen, deuren en vensters kunnen als ze ongunstig geplaatst zijn de energiestroom hinderen.
Als je je niet op je gemak voelt in je huis, is het mogelijk dat daar een negatieve energie aanwezig is. Je voelt je bekeken, of je slaapt niet meer zo goed als je van jezelf gewend was. Het kan ook zijn dat je vermoeidheidsverschijnselen hebt zonder aanwijsbare reden. Misschien wil je kind niet (meer) in een bepaalde ruimte spelen of vertoont je huisdier vreemd gedrag..

Feng Shui & Magie, de Kunst van Gezond en Gelukkig wonen
Je woonomgeving is, na je kleding, je derde huid en daarmee een expressie van je persoonlijkheid. Belangrijk is om in je huis je voldoende te kunnen ontspannen om je accu goed op te  kunnen laden. Omdat alle verschijnselen, vormen, materialen en kleuren manifestaties van energie zijn, hebben ze als zodanig invloed op je eigen energiehuishouding.
Reinigen, opladen en in balans brengen van de energie van een bestaande- of nieuwbouw woning of een praktijk aan huis is een goede basis om de energie te laten stromen,  Met behulp van Magie en Feng Shui kijken met een energiebril en krijgen de mogelijkheid om je omgeving beter te kunnen laten werken en de sfeer positief veranderen, dus een consult waaraan je veel zult hebben.

Wat houdt een consult in?

  • Huiszuivering: Energetische grondige reiniging op afstand of op locatie na waarneming.
  • De juiste indeling
  • De elementen en symboliek
  • Kleuren- en Kristaltherapie voor je woning of praktijk
  • Geur en harmonie
  • Kaartreading
  • Numerologie
  • Accessoires

en vooral invoelen wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. Klik ook op de afbeeldingen.

wordswag_1543215824057

Persoonlijk Consult

Cursus Hestia

Wat het kost?