Wie ben jij?

persoonlijke ontwikkeling

Werken met jouw eigenheid, bezieling, talenten?
Persoonlijke ontwikkeling met een beetje hulp!

Het leven kan avontuurlijk en inspirerend zijn als je gelukkig bent. Zelfkennis en innerlijke vrijheid zijn dan binnen handbereik. Maar geluk kan verstoord worden door een verkeerde of saaie baan, stressmanagement, door problemen met gezondheid of in een relatie, door scheiding, het verlies van een dierbare of een ander rouwproces, door onverwerkt verdriet, door een laag gevoel van eigenwaarde of door nooit nee te durven zeggen.

Hier zijn wat cursussen en workshops om de weg terug te vinden naar geluk.  Door persoonlijke begeleiding komen gedachten, gevoel en actie op een lijn, waardoor je eigen kracht weer beschikbaar wordt om je leven vorm  te geven zoals jij dat wilt. Door te werken aan je innerlijke en uiterlijk zelf wordt je je bewuster van jezelf.  Dat mag gezien worden.

Meer geluk

Wie graag meer plezier in het leven wil kan met mij werken aan zaken als meer zelfvertrouwen, assertiever worden, omgaan met stress, verbetering van persoonlijke energiebalans, midlife en overgang, burn-outpreventie, intuïtieve ontwikkeling, spirituele groei voor een creatief leven.
Dat kan zowel individueel als tijdens een van de cursussen die ik regelmatig aanbied.

Als herboren en weer gelukkig zijn, ervaar je persoonlijke kracht in een training

Leef Creatief

Spirituele Ontwikkeling

Kleur in je leven

Wonen in Harmonie

Mindfulness

Heks in elke vrouw