Kleurrijke Godinnenkracht en de Colour Comfort Methode

Module I uit de Colour Comfort Methode en de Godin in jezelf

ElizabethSonrelOurLadyoftheCowParsleyWie de kleuren draagt die optimaal bij hem passen, kan immers zijn uitstraling sturen en verbeteren. Kleuren maken ons niet alleen aantrekkelijker, ze hebben ook op uiteenlopende manieren een positieve invloed op ons welzijn en je persoonlijke ontwikkeling. Deze kennis heb ik samengebracht in de online module I van de Colour Comfort Methode van Thelma van der Werff aangevuld met handige tips jouw Godinnenkracht. Deze cursus geef ik alleen individueel.

Wat is Colour Comfort Methode Module I

  • Je leert de invloed, taal en werking van kleur duidelijk te begrijpen.
  • Je luistert beter naar je gevoelens en intuïtie.
  • Je ontdekt de helende werking van kleur tijdens een persoonlijke crisis of trauma.
  • Je gaat bewust kleur kiezen en om je wensen en doelen te bereiken.

De Colour Comfort methode werkt met de psychologie van kleur achter elke kleur gaat een gevoel en emotie schuil. Het leert je de taal van kleur te spreken en te begrijpen. Lees ook hier

Deze cursus is een module uit de professionele kleuren opleiding Colour Comfort Methode, waarin ruim 17 kleuren worden uitgediept, bestaat uit 9 lessen van ruim 3 uur.
Mijn lessen zijn aangevuld met veel Magische Spiritualiteit, intuïtieve ontwikkeling en kleurentherapie vanuit eigen praktijk en een  korte persoonlijke kleurenanalyse. Ook doen we na een uitgebreide inleiding over kleur het Godinnenspel.
De kosten zijn € 745, – incl. btw.

Je krijgt een  prachtig en waardevol kleuren handboek  en het Certificaat wordt speciaal door Thelma van der Werff afgegeven. Na deze Module kun je verder naar Module II en III om zelf professioneel kleurencoach te worden. Lees ook hier.

Maar dat is nog niet alles.
In deze cursus werk je meteen aan jezelf, je ontwikkelt je persoonlijkheid en zelfvertrouwen.

geel asteria coachingLuisteren naar je innerlijke Godin en eer haar.

Wanneer een vrouw haar passionele aard erkent en de liefde toelaat in haar hart, worden haar gedachten wild, vurig en schitterend. Haar lichaam komt tot leven. Haar hart groeit. Ze heeft de ketenen en het compromis afgeworpen. Ze heeft een glimp opgevangen van het betoverende rijk, het onmetelijke en magische domein van haar innerlijke godin, waar alles anders is. – Marianne Williamson, A Woman’s Worth

We zijn vrouwen met godinnenkracht. In elk van ons sluimeren de unieke kwaliteiten van elke godin die ooit werd beschreven.
En elk van die godinnen kan ontwaken en ons sturen, ondersteunen of uitdagen in het dagelijks leven. Daar kunnen we zeker kleur voor inzetten.  Je leert in deze cursus jezelf goed kennen met de nodige ondersteuning, rituelen en veel waardevolle tips.

Andere toevoegingen zoals vrouwenkracht,  verzorgingstips, psychologische en magische spiritualiteit, intuïtieve ontwikkeling en feng shui is een cadeautje uit mijn praktijk en horen oorspronkelijk niet bij de Modulen van de Colour Comfort Methode. 

Na deze module kun je verder naar Module II en III om een professionele kleurencoach te worden. Deze modulen zijn ook individueel, omdat ik je persoonlijk begeleid naar jouw volgende stappen in je onderneming. Lees meer hier

Wil je afspreken of meer informatie?

aanmelden