Persoonlijke Kleurcoaching & Colournostics

Ken je kleuren, ken jezelf – Verander je kleuren, verander je leven!

kleurcoaching Asteria

Wat is Kleurcoaching?

Kleurcoaching is een vorm van kleurentherapie met de Colour Comfort Methode. In een kleursessie worden eerst jouw kleuren die je draagt in beeld gebracht en vertaald.  Dit geeft een beeld van hoe je op dit moment in het leven staat. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan je sterke kanten, je uitdagingen en je persoonlijke geschiedenis: wat heeft het leven je gebracht, hoe heeft het leven jou gevormd.

Op deze manier wordt hierdoor vaak het probleem direct in kaart gebracht. Na een uitgebreide coaching sessie kun jij je doelen verwezenlijken en beter gebruik maken van jouw talenten.
Bij deze kleurcoaching is bij een korte kleurenanalyse  inbegrepen om meer gericht met jouw kleuren te kunnen werken..

board-game_new_900x
Alleen een reading met Colournostics? Klik op de afbeelding

Wat is Colournostics?

Elke kleurkeuze is een weerspiegeling van onderbewuste gedachten, gevoelens en overtuigingen. Deze spiegel bestaat uit de psychologie van kleur en Neuro-Linguïstisch Programmering (NLP) . Dit diepgaand proces van het naar buiten brengen van je onderbewuste gevoelens en gedachten  en zal je inzicht geven over jezelf of situatie en wat je in de weg staat om vooruit te gaan.

Nog meer met Colournostics? Kijk in de Regenboogspiegel en werk aan jouw Vision Board!

De grondlegger van beiden systemen zijn  van Thelma van der Werff (ook van de Colour Comfort Methode) en  de Colournostics samen met Mary Ashby-Green.

Maak kennis met de psychologie van kleur en kom meer over jezelf te weten om gericht aan je doel te kunnen werken.

Kleurenanalyse

Kleurrijke Godinnenkracht

Colour Comfort Methode