Orakelachtig . . .

orakelachtig

Bijna iedereen kent de uitdrukkingen koffiedik kijken of glazen bol kijken. Vroeger werden deze middelen als een orakel gebruikt om een blik in de toekomst te werpen. Deze uitdrukkingen worden nog steeds  gebruikt om aan te geven dat een voorspelling wordt gedaan waarvan de uitkomst onzeker is.
Een orakel is dus een instrument of medium waarvan het Goddelijke, of je innerlijke bron van wijsheid gebruik maakt om informatie zichtbaar te maken.  Het interpreteren van een orakel is een combinatie van kennis van de betekenis van alle symbolen gecombineerd met intuïtie, inspiratie en ‘goddelijke’ leiding.

Ontwikkel je intuïtie en mediumschap in twee ochtenden of avonden durende workshop Orakelachtig en zullen we verschillende soorten orakels onderzoeken en er mee spelen, zoals koffiedik, theeblaadjes lezen, zwarte spiegel schouwen, kristallen bol, maar ook kaarten, stenen zoals Witch Runes, wasfiguren en nog veel meer.
We gaan ook zelf een orakel maken, die je tijdens het knutselen al oplaadt met je eigen energie en je eigenwijsheid.. Hiervoor zijn verschillende materialen aanwezig. We mediteren en visualiseren en maken we een kleine trancereis om in een ’orakelkaart te stappen’.

Aparte orakelworkshops over Runen, Ogham en Kleurenorakel zijn er ook

agenda

aanmelden  

orakelachtig

Divinatie – Orakel

Kaartlegkunst

Intuïtieve Ontwikkeling

De weg naar Mediumschap

Pythia’s Magische Cirkel

Pythia in Delphi