Kus de Heks in je wakker . . .

. . . en wel de eigenwijze Heks in jou

banner recl

Intuïtie, natuur met een snufje magie geeft je innerlijke kracht!

Diep van binnen ben je een intuïtieve krachtige vrouw. De wijze en vooral de “eigen wijze” heks staat klaar om aan de slag te gaan.
Ze moet alleen nog even wakker worden. Hoe reageer jij op de elementen lucht, vuur, water en aarde? Voel jij de maan?

Volg jouw heksenpad! Groei, ontwikkel en ontdek jouw nieuwe persoonlijkheid met magische mogelijkheden!

Soms word je er geen wijs meer uit met al het aanbod van boeken over hekserij op de markt. Er is gewoon heel veel en welke vorm past bij jou?
Deze bijzondere en krachtige opleiding legt een hele goede basis in jouw spirituele en intuïtieve ontwikkeling op een creatieve wijze. In deze bewustwordings cursus leer je goed jezelf kennen met de technieken die bij hekserij horen. Bijna een half jaar ga je intensief met jouw eigen wijsheid aan de slag.

482816_480169705381389_1003021916_n

In 5 mooie krachtige lessen, uitsluitend vanuit mijn magische werkplaats, van ruim 3 uur leer ik je:
over oude tradities en nieuwe praktische gebruiken, stromingen, gereedschappen, altaar, magische cirkel, werken met de maan, elementen, gebruiken van je heksen zintuigen, de natuur, hekserij in de de stad, Keltische tradities, Goden en Godinnen, maan- en jaarvieringen, rituelen en bezweringen en inwijdingen.
Daarbij Visualisaties, meditaties en trance reizen. Je krijgt de nodige informatie over elfen magie, kruiden, bomen, stenen, kaarsen en je maakt je eigen heksenboek.

Deze cursus draagt bij aan jouw nieuwe levenswijze en persoonlijke spirituele- en intuïtieve omtwikkeling, kortom “Heksen” voor je levensgeluk!

Dit alles vormt jouw persoonlijke hekserij, een levenswijze, die je gewoon op een praktische manier in je dagelijkse (misschien drukke) leven kunt toepassen. Deze lessen zijn 1x per maand voor maximaal 4 personen inclusief koffie, thee, versnaperingen, materiaal. De kosten zijn € 325, – incl. btw.

Je kunt er voor kiezen om voor een meerprijs in een extra lesochtend een traditionele inwijding te ontvangen. Daarbij hoort een mooi certificaat.

Deze goede basis is voor alle leeftijden boven de 18 jaar geschikt.
Wil je je verder verdiepen in de mooie krachtige magie en hekserij en al wat er bij komt?
Dan kun je deze cursus uitbreiden met een mooie vervolg cursus in overleg.
Deze is echter geschikt  voor personen die wat meer ervaring hebben en die wat ouder zijn.

Ontdek de magie door creatief,
 intuïtief en spiritueel te groeien.

Praktijk en theorie gaan hand in hand. Geen boekjes kennis of kant en klare lesstof, maar oude kennis uit overlevering en heel veel ervaring.
In mijn zoektocht door de loop van mijn leven,  met de erfenis uit de familie lijn van mijn oma als basis, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld waarin ook de diepe wijsheid van druidisme, sjamanisme en hekserij met haar vele stromingen een plaats hebben gevonden en wat ik graag op een waardevolle manier door geef en ik je eigen wijsheid leer gebruiken.

Kus de Heks

agenda

aanmelden  

Deze bovengenoemde cursus is een verkorte versie en gaat veel verder in de hieronder genoemde training, die uitgebreid  bijdraagt aan je persoonlijke , spirituele en intuïtieve ontwikkeling,  Zie het als een verdieping en uitbreiding. Een mooie krachtige  training voor jezelf om jouw  magische vrouw in jezelf te ontwikkelen.

“Omtoveren”
training voor krachtige vrouwen en wie dat wil worden

Waarzeggen en Voorspellen
mooie intuïtieve ontwikkeling en mediumschap voor elke heks.

* Heks zijn is een diepere wijsheid, een levenswijze waar je in gelooft. Je leeft met de zon en de maan, de vier elementen, magische gebruiken, intuïtieve gave en nog veel meer. Ik ben een ingewijde solitaire heks en  (hoge) priesteres. Mijn kennis en wijsheid komen uit mijn familieoverleveringen, studies en verdieping, verbinding en ervaring, vele inwijdingen door vele jaren heen en dan heb ik het over ruim 50 jaar.
De opleiding “Kus de Heks . . . ”  heb ik speciaal ontwikkeld voor degene,  die serieus met deze levenswijze aan de slag wil. Ik help je hiermee je eigenwijze heks in jezelf herinneren en de Magische Vrouw wakker te schudden. Geen boekjeskennis, maar goede persoonlijke begeleiding op een magische inwijdingsweg.