De Heks in elke Vrouw

Creëer je eigen magische ondersteuning

asteria vier het leven

Gebruik je speelse geest, je bewuste en onbewuste kennis van de oeroude wijsheid van de oude natuurreligie.
Ontdek en ontwikkel je Magische Spirituele Levensstijl.

Veel vrouwen voelen al steeds sterker aan dat er iets in hun leven moet veranderen. Tegelijkertijd merk je dat het bestaan van een Andere Wereld heel langzaam wat meer geaccepteerd wordt. Zie je bijvoorbeeld de recente opleving van wicca en van hekserij? Dit zijn de Middeleeuwse wijze vrouwen bewegingen in een nieuw jasje gestoken. Heksen waren en zijn geen outcast. Dat heeft de patriarchie binnen de Kerk ervan gemaakt, uit angst voor de verregaande invloed en macht die vrouwelijke wijsheid geven kan. Heksen waren vrouwen met een intense verbondenheid en kennis van de natuur. Deze wijsheid gebruikten zij ten dienste van anderen uit hun directe omgeving. Zie je de herleefde belangstelling in de cycli van de natuur? Wij zijn als geen ander aan deze cycli verbonden. We hebben onze maanstonden en kunnen letterlijk leven geven.
Zie je de belangstelling voor het spirituele in het algemeen? Dat is je zoektocht terug, naar de Wijsheid van je Eigen Bron. Alle wijsheid zit in je. Alles. Je hoeft alleen maar je innerlijk hart te openen en weer te leren te vertrouwen op je eigen intuïtie door de Heks in jezelf wakker te kussen.

Tijdens de gezellige cursussen, bijeenkomsten of vieringen rondom deze magie wordt veel gelachen en geknutseld, maar is er ook stilte om te luisteren naar onze eigen wijsheid. Word je bewust van kleur, voel de heling en ervaar je uitstraling. Met magische technieken en spirituele kennis creëer je je eigen amuletten, altaar, wierook, heksenfles of andere ondersteunende ‘spells’. Of je verdiept je in de diepe inzichten die runen, heksenstenen,  tarotkaarten of andere orakels je brengen.

Deze cursussen en workshops zijn speciaal voor de magische en krachtige vrouw, en wie dat wil worden

Kus de Heks in je wakker,
een mooie uitgebreide training en goede basis

Omtoveren –  in 9 maanden
gelukkig zijn met jezelf en het leven dat bij je past

Omhels je Inner Crone
voor de ouder wijze vrouw

Godin in jezelf

Kleurrijke Godinnenkracht

Vier de Seizoenen, natuurlijk lekker in je vel.

Maak van je huis een krachtplek

Magisch Spirituele Schoonheidsverzorging