Persoonlijk Consult

Asteria Coaching consult behandeling

Een beetje hulp in een persoonlijk gesprek

Het leven kan avontuurlijk en inspirerend zijn als je gelukkig bent. Zelfkennis en innerlijke vrijheid zijn dan binnen handbereik. Maar geluk kan verstoord worden door een verkeerde of saaie baan, stressmanagement, door problemen met gezondheid of in een relatie, door scheiding, het verlies van een dierbare of een ander rouwproces, door onverwerkt verdriet, door een laag gevoel van eigenwaarde of door nooit nee te durven zeggen.

Ik kan helpen om de weg terug te vinden naar geluk. We gebruiken daarbij drie belangrijke levensvragen: wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Door persoonlijke begeleiding komen gedachten, gevoel en actie op een lijn, waardoor je eigen kracht weer beschikbaar wordt om je leven vorm  te geven zoals jij dat wilt. Door te werken aan je innerlijke zelf wordt je je bewuster van jezelf. Dat mag gezien worden. In combinatie met de juiste kleding en make-up straal je een en al zelfvertrouwen uit.

Meer geluk

Wie graag meer plezier in het leven wil kan met mij werken aan zaken als meer zelfvertrouwen, assertiever worden, omgaan met stress, verbetering van persoonlijke energiebalans, midlife en overgang, burn-outpreventie, intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei. Maar ook levensvragen, zoals nieuwe richtingen in leven of werk.
Een goed coach gesprek  kan veel hulp bieden. Dat kan zowel individueel als tijdens een van de cursussen die ik regelmatig aanbied.
Daar kan kleur voor worden ingezet. Wat zijn jouw persoonlijke helende, spirituele of magische kleuren die jou kracht geven en laten stralen? Welke kleuren zijn goed voor je huisgenoten of in je praktijk die goed bij jouw situatie aansluiten? Of kom weer in je kracht met jouw authentieke imago.

De helpende Heks

Met elk consult voor Lichaam, Geest, Ziel & Huis krijg je de nodige handreikingen hoe je  jezelf helpt de positieve veranderingen in te zetten voor jouw welzijn.  Hiervoor zet ik mijn vakkennis in, zoals Kleurenpsychologie, Kleuren- en Creatieve therapie, Feng Shui maar ook mijn Spirituele hulp en Mediumschap waarbij ik mijn gereedschapskistje zou kunnen gebruiken.

Zo’n consult, net als de cursussen of workshops die ik geef,  is niet alleen gebaseerd op vakkennis, maar ook kleurrijke magisch creatieve spiritualiteit is een mooie aanvulling voor een persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Het een en ander staat als het ware in verbinding met elkaar, ook al volg je elk afzonderlijk,  het vormt uiteindelijk een geheel zoals je hieronder kunt zien hoe de radartjes in elkaar vallen om te kunnen draaien.

wiel
Klik op de afbeelding voor meer info.

 

Persoonlijke Ontwikkeling

Inner Crone

Kleurenanalyse

Kleurcoaching

Magisch Feng Shui consult

Kaart Consult

Welke Therapie

Gereedschapskistje.

aanmelden