Lenormand en andere waarzeggerskaarten

banner div kaarten
Gebruik de magie van Mlle Lenormandkaarten, Zigeunerkaarten of Kipperkaarten om de toekomst te voorspellen

Een kaartlegcursus is niet alleen erg leuk om te doen, het ontwikkelt en versterkt je intuïtie

Spelenderwijs leren, verdiepen, spiritueel en intuïtief ontwikkelen met de oude cartomancie in onder anderen met de bijzondere kracht van de Waarzeggers of Sybillekaarten.
Niet alleen deze kaarten vol symboliek, wijsheid en kracht komen in een kaartlegcursus aan bod, maar ook met o.a. Kleurenpsychologie, Magische gebruiken wordt gewerkt.  En wat dacht je ervan om te leren waarzeggen met gewone speelkaarten, zoals ik het vroeger leerde waarbij je de kaarten zelf gaat maken? Je wordt op een professionele manier persoonlijk gecoacht ook al zit je in een kleine groep.

Mooie diepgaande cursus Coachen met Mlle Lenormandkaarten

In een cursus maak je natuurlijk kennis met het oude Mlle lenormand en er goed mee te werken.
Je leert lezen en “luisteren” naar symbolen, psychologie en het principe van de synchroniciteit .
Je leert goed en zuiver met de kaarten om te gaan, je goed af te stemmen en op eigen wijze een goed consult te geven. met professionel coachtechnieken.  Je leert mooie en bijzondere leggingen. En je wordt je eigen therapeut.
Deze cursus bestaat uit 5 lessen.  De cursus is inclusief koffie, thee , versnaperingen, werkboek, kaarten en certificaat.

lenormand werkboek

Wil je alvast wat over Mlle Lenormand weten?
Trek dan hier een dagkaart, klik op de afbeelding

 Mooie Opleidingen

“Coachen” met Mlle Lenormandkaarten leer je in de opleiding Kaartlegmedium met niet alleen intuïtieve ontwikkeling en mediumschap, maar ook met verschillende coachtechnieken en hoe je een uitgebreide coaching kunt geven in je eigen praktijk.
Klik hier om er meer over te lezen

5
Elfencursus met Mlle Lenormandkaarten

Naast het werken en goed leren duiden van de beroemde Mlle Lenormandkaarten, neem ik je mee in de wereld van de magische wezens en je krijgt een  mooie elfeninwijding,

Creëer jouw eigen kaartendeck

Maak je eigen kaarten deck met als uitgangspunt 36 waarzegkaarten uit een heel oud systeem zoals ik van mijn oma leerde, gevuld met magische energie en helende kracht. Die jij zelf gaat maken met natuurlijk de nodige begeleiding. Een ontdekkingsreis van bewustwording, groei en kleurrijke magische spiritualiteit. Lees meer hier

Praktijkavond Kaartlegkunst

Heb je een cursus Tarot of andere cursus met Waarzegkaarten gevolgd en wil je graag meer oefenen of ervaring opdoen, dan bied ik je de mogelijk om aan een ingeplande praktijkavond deel te nemen.
Deze avonden zijn meestal op een donderdag van 19.30 tot 22.00 uur. Hiervoor vraag ik een vergoeding voor koffie, thee en materiaal. Voor wie dit een terugkomles  is hoeft niets te betalen. Deze avonden staan in de agenda en gaan via de e mail. Ik heb plaats voor 6 personen, dus meld je je op tijd aan.

Opfris cursus

Heb je al weer een tijd geleden een cursus gedaan en is het e.e.a. weggezakt?
Dan kun  je een opfris cursus doen. Deze cursussen gaan meestal in overleg.
Informeer naar de mogelijkeheden.

Alle cursussen op praktijkavonden zijn inclusief koffie, thee, versnaperingen, werkmateriaal, kaarten en certificaat voor maximaal 4 personen. Een les duurt c.a. 2,5 tot 3 uur.
Wat het kost? Kijk bij tarieven.

Als kind van 10 jaar leerde ik van mijn oma kaart leggen en deze passie is nooit over gegaan, sterker nog, geleidelijk aan is deze kracht en professionaliteit meer ontwikkeld in de afgelopen 48 jaar. Daarom geef ik al ruim 35 jaar en nog steeds met heel veel liefde voor mijn vak , mijn kennis  en ervaring door aan degenen die dit graag willen leren.

Waarzeggen & Voorspellen

Opleiding Kaartlegmedium

Creëer jouw Persoonlijke Kaartendeck

Tarot

Kaartlegkunst

Consulten & Readings

Orakel