In de kaart gekeken . . .

Leer de kunst van het kaartleggen en word zelf kaartlegcoach.

Waarzegkaarten

 Ook de kunst van het kaartleggen valt onder Kleurrijke Magische Spiritualiteit van Asteria Coaching

Leren kaartleggen met een van de onderstaande decks met een professionele persoonlijke coaching?
Aangevuld met spiriuele en magische wijsheden door een ervaren docent?
Wil je een krachtige reader of medium worden met een zuivere verbinding naar jouw gids of engel?

Het leren kaartleggen met  Tarot, Mlle Lenormand waarzegkaarten, Zigeuner- of Kipperkaarten, Engelen of Elfen kaarten en vele andere decks is niet alleen leuk om te doen, maar het ontwikkelt en versterkt je intuïtie. Het werkt op je onderbewustzijn, voed je innerlijke wijsheid en begeleid je op je levenspad.

Nog even dit: De kaartlegcursussen en kaartopleidingen die ik geef zijn zo ingericht om men goed te leren kaartlezen met alle technieken en magische spiritualiteit die er bijkomen om zelf goede consulten te kunnen geven. Daarin deel ik al ruim 35 jaar mijn kennis en ervaring, die ik dankzij mijn oma 50 jaar geleden opdeed en die het weer uit haar familielijn leerde. Helaas zijn er mensen, die zelf lang nog niet rijp zijn voor dit vak, vlak na een van mijn cursussen zelf cursussen gaan geven. Voor mij een groot compliment, omdat ik ze heel enthousiast heb kunnen maken, maar goed kaartleggen duurt wel een tijdje. Zo ontstaat er wildgroei in het kaartlegvak en die is nu al enorm. Kom je zo’n cursus tegen met mijn materiaal en certificaat, weet dat dit zonder mijn medeweten is en dat ik niet verantwoordelijk ben voor de kwaliteit van de cursus.

Ook mijn aanbod met verschillende orakeltechnieken zijn en blijven bijzonder.

Hieronder is mijn aanbod waarin ik jou kan begeleiden in de mysterieën van de edele kaartleg- en waarzegkunst en of met bijzondere orakeltechnieken.
Kijk ook op de volgende pagina’s. Aan een paar pagina’s wordt gewerkt.

Opleiding Kaartlegmedium

Creëer jouw Persoonlijke Kaartendeck

Mlle Lenormand en andere waarzeggerskaarten

Tarot diversen

Vier de Seizoenen met Tarot

De weg naar Mediumschap

Kaartlegkunst

Consulten & Readings

Waarzeggen & Voorspellen