Cursus of Consult

Creëer je eigen magische ondersteuning om een sterke, mooie vrouw te worden.

banner

Ontdek de energie en psychologie van de kleurrijke magische spiritualiteit in de vele consulten, cursussen en workshops door de seizoenen heen.

Gebruik je speelse geest, je bewuste en onbewuste kennis van de oeroude wijsheid van de oude natuurreligie.
Tijdens gezellige bijeenkomsten of vieringen wordt veel gelachen en geknutseld, maar is er ook stilte om te luisteren naar onze eigen wijsheid.
Ook met een persoonlijk consult en individuele  cursussen ondersteun, begeleid en train ik al jarenlang mensen in het sterken van hun intuïtie, innerlijke kracht en vooral zelfvertrouwen.
Ik gebruik daarbij diverse technieken uit mijn gereedschapskistje. Intuïtieve ontwikkeling en leren vertrouwen op informatie uit je innerlijke bron.
Om innerlijke en uiterlijke kracht te versterken en in balans te brengen zijn er al diverse  cursussen en workshops beschikbaar en een mooie persoonlijke training.

Regelmatig worden er in mijn magische werkplaats mooie diepgaande cursussen en workshops ontwikkeld.  Deze worden gehouden gehouden voor maximaal 4 personen voor degene, die echt willen leren. Al ruim 25 jaar geef ik op deze manier les om goed de aandacht te geven en persoonlijk te laten ontwikkelen. Ik werk niet met standaard documentatie, uit je hoofd te leren lessen, maar puur gericht om in jouw eigen kracht te ontwikkelen waarmee je bezig bent. En het is vaak meer dan dat er in de beschrijving van een cursus staat aangegeven. Deze kennis is een overlevering van oude wijsheid die ik nog steeds doorgeef. Mijn oma leerde mij o.a. de kaartlegkunst toen ik 10 jaar was. Daarbij krijg ik als paragnost/medium door wat ik tijdens de lessen mag aanreiken aan de persoon die wil leren. Dit gebeurd in al mijn cursussen en workshops.

Van standaard is er al genoeg en misschien wel teveel.

De cursussen en workshops die ik tegenwoordig geef  zijn in kleine groepen, maximaal vier personen, in mijn praktijk aan huis. Ik heb hiervoor gekozen om nog meer persoonlijke aandacht te kunnen geven. Een individuele cursus is ook mogelijk.

leren bij Asteria Coaching

Hier zijn alle consulten, opleidingen, cursussen en workshops op een rij.

Consulten en persoonlijkheidstraining:

Wie ben jij?

Omtoveren in 9 maanden

Cursussen en Workshops met de Thema’s

Heks in elke Vrouw

In de kaart gekeken . . . 

Spirituele Ontwikkelingsplan

Wijsheid van een Kleurenwijzeres

zie ook

Agenda

Tarieven & Zo

Algemene Voorwaarden