Elfen & Feeën

Open je hart en communiceer met hen

elfje2

Met de drukte en stress van alledag staan we nauwelijks stil om bewust te zijn van onze eigen natuur, gevoelens en voorkeuren. De seizoenen zeggen ons weinig in onze verwarmde woningen. Voedsel kunnen we in elke supermarkt kopen. Wie heeft nog zijn eigen kruidentuintje of let er op de maanstanden en kijkt of er storm op komst is?

Fairies are invisible and inaudible like angels but their magic sparkles in nature

Vroeger hadden mensen geen keus en moesten ze zich wel bewust zijn van de krachten van de natuur, omdat er levens vanaf hingen. In vroeger eeuwen dacht men dat de natuurlijke wereld werd geanimeerd door geesten, goden en godinnen, die werden tevreden gehouden voor de rivieren vol vis, de bomen vol vruchten en het meer met schoon drinkwater.
Weide, bos, rivier, berg – ze waren allemaal vol leven, bevolkt door schitterende, subtiele wezens, die met wat geluk mensen een helpende hand reikte als ze daar vriendelijk om vroegen.
We kunnen ons echter herinneren door onze relatie met de natuur te hernieuwen en elfen en feeën te respecteren. Deze wezens zijn vaak de ware essentie van de natuurlijke wereld in enige vorm. Door onszelf open te stellen kunnen we een andere kijk op ons eigen bestaan ontwikkelen en onze relatie met de natuur hernieuwen.

FairiesGothicArch

Elfen en Feeën kunnen je niet alleen helpen de natuur te zien, maar ook te ervaren in je hart. Je kunt de wereld, zoals de dichter Wordsworth zei, zien in het “hemelse licht”.

Feeën zijn onze contact met de natuur, maar ze brengen ons nog veel meer. Ze kunnen je helpen fantasie en creativiteit te ontwikkelen. Ze kunnen je helpen ontspannen en lachen, in de zekerheid dat er niets er zo heel erg toe doet. Feeën hebben het allemaal al gezien! Als je de fout in gaat kunnen ze je een duwtje in de juiste richting geven; als je in de put zit, maken ze je vrij en laten je weer allerlei mogelijkheden zien; als je verdriet hebt, brengen ze hoop en troost; ben je teleurgesteld, dan verlichten ze je leven weer met hun magie. Waar wacht je nog op? Laat me de weg wijzen in de wereld van de natuurengelen: de feeën. Ik help je met ontspannen contact te maken.

len-32-209x300                   asteria elemental

 Zomercursus Elfen & Lenormandkaarten.

In de zomercursussen kun je feeën gaan ontmoeten en verbinden in 4 ochtenden met als rode draad werken met en duiden van Lenormand waarzegkaarten en Elfenkaarten. Je leert van alles over elementen, elfenkring, elfentuin, elfen en dieren, elfen en het milieu, elfen eten, Litha of Midzomerviering, bloemenkrans maken, kristallen en elfen, kleuren en elfen, meditaties en visualisaties en nog veel meer. Met mooi weer houden we 1 lesochtend buiten in de natuur om ons te verbinden. De cursus is inclusief koffie, thee, Elfen Lenormandkaarten en certificaat.

Pagan Tarot

Elfen komen uit het rijk der der natuurgeesten, die over de vier elementen heersen en daar staan we in deze tarotcursus zeker bij stil.  Er zijn: Aarde Feeën en andere aardgeesten, Water Meerminnen en undinen, Vuur Salamanders, Lucht Sylfen die hun eigen krachten bezitten. In Pagan Tarot wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed.

heremietElfentarot

In deze cursus neem ik je mee naar Avalon, je maakt kennis met de Elfen en gaat werken met de tarotkaarten. Wat komt er in de 9 lessen aan bod?
Diepere ontspannings-technieken, Goed afstemmen met verschillende afschermtechnieken, Waardevolle intuïtie oefeningen en meditaties, Lezen, “luisteren” naar symbolen, Mediumschap, Kleuren,  Psychologie, Principe van de synchroniciteit,  Numerologie, Elementen gebruiken, de kracht achter de grote en kleine Arcana, Hofkaarten te ontmoeten,  Elfen & Feeën, Keltische tradities, Nine Morgens (beschermers van het spirituele rijk van Avalon, Pendelmagie, Rituelen, Altaar en Magic Creations.  Verschillende legpatronen en combinaties met andere divinatiemiddelen, Consulten geven of Coaching via telefoon indien gewenst,  Ik ben hiervoor gecertificeerd door Doreen Virtue.

Heb je al een uitgebreide Tarotcursus gevolgd, maar je zou veel meer willen weten over  de magische wereld van o.a. Elfen, Avalon, Godinnen , rituelen en willen werken met deze kaarten? Dan is er een mooie aanvullende cursus van 4 lessen waarvoor je kunt afspreken.

Het elfenspel

Op speelse wijze brengt het elfenspel je in verbinding met de magische natuurwezens, een toegang tot deze wijsheid, krachten en magie die zij zo graag met ons delen of het nu gewoon inzichten zijn of een systeemopstelling,  Dit spel kan ook worden gebruikt in in een elfenthema reading.

wordswag_1541415241328

Inwijding

In veel van mijn cursussen, magie en rituelen komen Engelen en Elfen voor.
Verder geef ik op verzoek speciale inwijdingen, die ik ook door heb gekregen, om jezelf gemakkelijk te verbinden. Los of in speciale workshops.
Als jij het wilt zullen ze je op een magische helpen in jouw proces door enkel je hart te openen en te verbinden.
In de cursus “Ontwaakte heks . . . ” zullen we elfen ontmoeten en een inwijding ontvangen.

Mijn kennis van Elfen & Feeën en andere prachtige natuurwezens beperkt zich niet alleen tot de verschillende cursussen en inwijdingen, waarbij ik verschillende certificaten heb behaald, maar ook mijn levenslange belangstelling en ervaring met hen te werken.