Indigo kleurinspiratie

Indigo met tekst

Indigo is voor mij het mooiste diepste blauw tussen de midwinter sterren en een prachtige mystieke kleur, die je met donkere maan in Waterman, vanaf vanavond tot dinsdagochtend, kunt gebruiken om in stilte je idealen te visualiseren. Kom tot rust met Indigo en laat los. Mediteer met Indigo.
Deze kleur hoort bij het voorhoofdchakra en het is de kleur van inzicht, loutering, gehoorzaamheid, visie, fantasie, helderziendheid, dromen.
Draag deze kleur om kalm te blijven en controle te houden.
Indigo is Iets voor ogen hebben, je eigen verhaal kunnen schrijven. Indigo is zuiver denken.
Indigo transformeert en zuivert. Indigo ziet meer. Indigo onthult de dingen aan het derde oog. Indigo houdt van gerechtigheid. Indigo wil graag de spirituele leraar zijn.
Magie met deze kleur: een kaars in deze kleur reinigt je ziel, haalt je angsten weg, werkt tegen negatieve energie en brengt evenwicht. Dus mooi om de komende dagen te gebruiken tijdens je meditatie en daarna jezelf een Tarot reading geven voor het verkrijgen van diepere inzichten.

Een andere kant van ‘Indigo’, dat wil zeggen een hoogsensitieve, geboren leider. Een Indigo is iemand met een sterke wil en een temperamentvolle persoonlijkheid, die geheel eigen overtuigingen heeft hoe je de wereld zou kunnen veranderen en verbeteren.

Aartsengel Metatron heeft de Indigogeneratie onder zijn hoede, dus is hij de beste engel om aan te roepen voor hulp bij zaken die betrekking hebben op Indigokinderen en volwassenen.

Visie

Concentreer je op je ogen. Zien ze er moe uit en voelen je oogleden zwaar, of kijken ze helder en zien ze er ontspannen uit? Verbeeld je dat een indigolicht in je ogen schijnt. Dit licht probeert alle donkere plekken in jouw visie te ontdekken en ze te doen verdwijnen. Doe je handpalmen zachtjes voor je ogen en houd ze daar gedurende een paar minuten, geef je ogen de gelegenheid om zich helemaal te ontspannen. Stel je iets voor dat je in de toekomst graag wilt maken. Houd het in je verbeelding alsof het een mooi schilderij is. Plaats het nu in een indigobol en laat deze nu naar het midden van de wereld zweven en laat zijn energie daar vandaan schijnen. Zeg: ‘Goddelijke intelligentie, laat wat ik in mijn gedachte heb gezien zich alstublieft manifesteren op de perfecte tijd en op de perfecte manier.’