Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling met een beetje meer hulp

b56280f8b48f55d87f88b8f37ac078ca


Vrouwen boven de vijftig

Vrouwen met levenservaring, vrouwen boven de vijftig, vrouwen in de overgang en daarna, jonge oma’s en vrouwen met levenswijsheid – hoe noemen we onszelf? Hoe kleurrijk zijn we wel niet, als we met trots de tekening van ons intensieve leven op ons lichaam zien verschijnen? Als magisch vrouwenconsulent geniet ik van de wijsheid van mijn klanten, vrouwen met levenservaring.

Jeugdig? – veel vrouwen zijn blij dat ze geen twintig meer zijn. Verlost van de onzekerheid over wat er van je verwacht wordt, wie je bent, wie je wilt worden. De essentie van vrouw-zijn wordt steeds helderder boven de vijftig. Geluk telt. Gezondheid. Vervulling. Het leven kan avontuurlijk en inspirerend zijn als je gelukkig bent. Zelfkennis en innerlijke vrijheid zijn dan binnen handbereik.

Maar geluk kan verstoord worden door een verkeerde baan of ontslag, stressmanagement, door problemen met gezondheid of in een relatie, door scheiding, door hormoonschommelingen in de overgang, het verlies van een dierbare of een ander rouwproces, door onverwerkt verdriet, door een laag gevoel van eigenwaarde of door nooit nee te durven zeggen.

Always, always, always believe in yourself, because if you don’t , then who will, sweetie?
– Marilyn Monroe

De weg naar geluk

Ik kan je helpen om de weg terug te vinden naar geluk. We gebruiken daarbij drie belangrijke levensvragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?

Door persoonlijke begeleiding komen gedachten, gevoel en actie op een lijn, waardoor je eigen kracht weer beschikbaar komt, om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt.
Door te werken aan je innerlijke zelf word je je bewuster van jezelf. Je voelt je zekerder, gezonder en stabieler. Dat mag gezien worden. In combinatie met jouw juiste kleuren straal je een en al zelfvertrouwen uit.

Meer geluk

Wie graag meer plezier in het leven wil kan met mij werken aan zaken als meer zelfvertrouwen, assertiever worden, omgaan met stress, verbetering van persoonlijke energiebalans, midlife en overgang, burn-outpreventie, hypnotherapie, intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei.
Dat kan zowel individueel als tijdens een van de cursussen die ik regelmatig aanbied.

Authentieke Imago

Helpende Heks