Familieopstelling in Kleur

Opstellingen collage

Kleurrijk opstellen

Familieopstellingen, ook wel systemische werk,  is een methode die door de psychotherapeut Bert Hellinger ontwikkeld is. Het doel is om mensen van hun spanningen te bevrijden. Spanningen, die soms generaties teruggaan en hun wortels in gebeurtenissen in de familiegeschiedenis vinden.

Voel je je verstrikt in oude patronen? Blijf je bijvoorbeeld dingen doen die je helemaal niet wilt of je doet de dingen niet die je heel grwordswag_1531468185950aag wilt doen? Je voelt je niet vrij in je doen en laten, maar je hebt er eigenlijk geen grip op.
Familieopstellingen geven diepe inzichten. Door de juiste ordening weer te herstellen ontstaat er een gevoel van vrijheid en diepe vrede.
Een opstelling kan ook gaan over je relatie, je werk, de opvoeding van je kinderen of over je gezondheid. Eigenlijk is er geen vraag die niet in een opstelling onderzocht kan worden.
In combinatie met de psychologie van kleur en de beeldtaal van de Tarotkaarten krijgen systeemopstellingen extra dimensie

Via kleurenpsychologie, kaartreading, engelenwijsheid werk ik met familie opstellingen in een consult
Lees meer: hier

Wil je zelf met familie- en systeemopstellingen werken in je praktijk?
Combineer je kleuren en kaarten in deze interessante cursus. Ontdek en verwonder.

Je leert de hoofdzakelijke kleuren goed kennen om de persoonlijkheid van de representant te doorgronden.  Je werkt niet alleen met de diepgang van kleurenpsychologie , maar je leert ook intuïtief met opstellingen werken.
Heb je al een kleurencursus of Tarotcursus bij mij gevolgd? Dan is er een leuke aanvullende workshop om hiermee goed op te stellen en daarbij adviezen en inzichten aan je cliënten mee te kunnen geven. Vraag naar de mogelijkheden of kijk in de agenda wanneer.

Je hebt ze al op deze pagina gezien: de mooie representanten in de vorm van prachtige en unieke poppetjes waarmee ik ook werk.
Deze zijn zorgvuldig en liefdevol door Hannie met de hand gemaakt .  Ze worden geleverd met handleiding in een mooie bewaarcassette.
Wil je na het volgen van de cursus  of workshop ook in deze poppetjes investeren om meer professionaliteit aan je persoonlijke opstelling sessies toe te voegen?
Klik op de afbeelding voor meer info en ik stuur meer gegevens.

hannie 2

Meer kleurentrainingen?

Kleurige workshops met kleurcoahing en kleurentherapie

Colour Comfort