Ketel der Wijsheid

Kijk in de Ketel van Cerridwyn en ontdek een overzicht van naslagwerken

dffed0e2b1c6e3c1fea4cf01fdc0d48cCerridwyn of Ceridwen is een Keltisch wijze Godin, die vooral werd vereerd in Wales.
Zij was de Godin van profetische kracht beroemd om haar toverkracht en voorspellende gave. Een van haar belangrijke attributen was een ketel, waarin een brouwsel werd gemaakt dat inspiratie en goddelijke liefde verschafte. De ketel werd Awen genoemd, Ketel van Transformatie. Haar drank was zo machtig vanwege de grote kennis die ze erin verwerkte over de hemel lichamen, planten en kruiden enz..

Zie dit als de ketel, een verzameling van naslagwerken die je op deze website makkelijk kunt terugvinden en kunt gebruiken.
De meesten heb ik lang geleden gemaakt en gebruikt, maar zijn nog steeds goed bruikbaar.

Graag wil ik er nog even bij vermelden, dat de meeste blog teksten zijn geschreven tijdens mijn burn out en in de herstelpeiode ervan. Het was voor mij ook oefening om mezelf ook hiermee op de rails te krijgen. Nog steeds haal ik letters en woorden door elkaar.  Qua nederlands zal het soms niet helemaal kloppen. Dit even voor de critici onder ons.
Voor mij zelf geldt puur de kracht van kennis en inhoud van het gesproken woord tijdens mijn cursussen en workshops wat ik heel belangrijk vind. Het invoelen en het afstemmen van de juiste lesstof bij de persoon voor haar persoonlijke ontwikkeling.
Daar gaat het om en  dat doe ik al jaren met heel veel liefde!

Veel plezier ermee!

De heks in elke vrouw

Godinnen

ceridwyn
Ceridwym, mijn altaarstuk

elementen

jaarfeesten

natuurlijk lekker in je vel

Kleurenwijzeres
In de kaart gekeken . . .
Spiritueel ontwikkelingsplan

Engelengetallen

Afbeelding: Ceridwen door Emily Balivet