Wierook

De adem van de Draak

wierook asteria

Het branden van wierook of heilige rook is een mooie plechtige manier om je te ontdoen van nare zware energieën of andere sferen te creëren. Brandt de gedroogde kruiden, harsen en houtstukjes op kooltjes in een schelp met eronder een steen, of in een vuurvaste pot. Of je maakt een smudge stick. Wees wel voorzichtig met het branden van vuur – ze blijven onvoorspelbaar, de vuurgeesten.

Wierook kan worden gebrand voor verschillende doeleinden, zoals:

Verbinden met góden, godinnen, engelen en opgestegen meesters, natuurwezens en voorouders; doden overbrengen; negatieve geesten verdrijven, positieve geesten aantrekken; meditatie en gebed ondersteunen; reinigen van ruimte en sfeer; ziektes helen en oorzaken verdrijven; stemming veranderen; gasten eren en rituelen uitvoeren. En gewoon omdat het lekker ruikt en vreugde brengt.

Hieronder staan wat natuurlijke kruiden, die je als wierook kunt gebruiken en goed kunt mengen.
We kennen allemaal Witte Salie, die staat voor sterk reinigend, verhelderend, lichter, maar er nog veel meer dan dat

Alant brengt zonnekracht
Bijvoet reinigt sfeer, lichtbrenger, bescherming, sacrale ruimte, loslaten, overgangen
Duizendblad intuïtie, dromen, orakelen;

smudge sticks asteria. . . en nog veel meer kruiden worden er naast de harsen en heilig hout behandeld

Maak je persoonlijke samenstelling

Dus een goede zuivere wierook heeft een krachtige reinigende werking en daarbij zet het iets neer met wat je wenst. Zo’n samenstelling is heel persoonlijk. Je stopt er jouw magie in.

Er is uitgebreide keus aan bijzondere en magisch geladen kruiden, pure harsen en waardevolle oliën. Verzameld uit vele krachtplekken van Nederland, Engeland en afkomstig uit andere delen van de wereld voor het maken van jouw persoonlijke krachtwierook voor welk doel je dit ook wilt gebruiken. Dit geldt ook voor de amuletten die je maakt. Meer lezen, klik op hier.
De harsen en andere producten waarmee ik werk zijn van Creative Insence, waarvan ik ook verkooppunt ben.

wierook tekst nw

Amulet of Talisman