Natuurlijk lekker in je vel

Ons lichaam heeft een groot zelfhelend vermogen. De kunst is om je lijf de gelegenheid te geven dit vermogen tot een maximum te benutten. Je lijf is slimmer dan je denkt. Geef je lichaam de gelegenheid zich te helen door te ont-stressen, gezond te eten en te leven met een goede zelf zorg.
Lukt het je niet helemaal, dan kun je best een beetje hulp gebruiken.

Vaak kun je veel vormen klachten op een natuurlijke manier ondersteunen, zeker naast de reguliere zorg, maar ook al was het alleen maar om te ontspannen in hectische tijden.
En dan heb ik het over stressklachten, vermoeidheid, overspannenheid, burn-out, slapeloosheid, vastgezet verdriet, boosheid, angst, verwerking traumatische ervaring, onzekerheid, minderwaardigheidscomplex, depressie en diverse angsten zoals: faalangst, bindingsangst, verlatingsangst.

Als hoog sensitief persoon beschik ik over specifieke kwaliteiten waarmee ik jou kan begeleiden in het proces van natuurlijk helen. Ik gebruik daarbij de kennis van oude overleveringen, diverse opleidingen en vooral de vele jaren ervaring.
Ik kijk niet alleen naar jouw symptomen, maar ik ga ook naar de oorsprong van het probleem. Hoe ben emotioneel uit balans geraakt?

Als energetisch therapeut & Reiki master kan ik met het doorgeven van de universele levensenergie, waar een enorme energetische kracht van uit gaat, gebruik maken van verschillende natuurlijke middelen, zoals Bach bloesem remedies, kristaltherapie, kleurentherapie, aromatherapie, kruidenleer, sjamanisme indien nodig en persoonlijk op jou afgestemd.

Reiki behandelingen en Therapieën  geef ik niet meer, maar alle kennis is terug te vinden in de Magische lessen die ik nog steeds geef.

Reiki

Gereedschapskistje