Werking van Edelstenen & Kristallen

 Krachtig & Helend

Pythia-3

In de diepe duisternis van de aarde groeien al miljoenen jaren kostbare edelstenen en kristallen. Deze gebieden van het mineralenrijk worden verzorgd door lichtwezens, totdat zij in het licht mogen komen om de mens te dienen. In feite zit er in iedere steen een engeltje, een lichtwezen. Zo werkt de mens vanaf het begin met stenen en kristallen.
Met Edelsteentherapie werk je met dit licht wat genezing kan brengen. Zij brengen nieuwe balans in lichaam en geest maar ook in je directe omgeving zoals in huis of werkterrein. Edelstenen leven: ze ademen, communiceren, glanzen en pulseren. Ze zenden krachtige energie uit die jouw hele wezen kan beïnvloeden.

Edelstenen zijn de ogen van de engelen, die ons leiden naar het licht

kristalmagie bol

Wil jij meer weten over edelstenen en kristallen? De kleuren begrijpen en als therapeut kunnen toepassen?
Wil je elixers en watertjes met edelstenenkracht zelf kunnen maken, waarmee je je zelf kunt opladen of je huis mee kunt reinigen.

In de cursus Reiki 2de graad krijg je als extra een kortere versie van kristallenmagie, waarin je leert goed met kristallen leert werken
Zelf werk ik vele jaren als kleuren- en natuurgericht therapeut met edelstenen.
Ook werk ik met de magische kracht van kristallen in rituelen of als een orakel.

harta1kopie

De kracht van Amethist is o.a. loslaten, dromen, moed, spiritisme, spirituele groei. Het ontwikkelen en begrijpen van helderziendheid en het krijgen van een liefdevolle uitstraling. Hoort bij Aarstengel Jeremiël.

Reiki

Gereedschapkistje