Taal van Kleuren

Waarom dragen we sommige kleuren wel en waarom sommige niet?

Georgette Asteriacoaching

Kleur beinvloedt het lichamelijke, geestelijke, mentale, emotionele en spirituele niveau van de mensheid. Kleur is een van de snelste manieren om te communiceren en spreekt altijd de waarheid.
De kleur van onze kleding kan ons helpen vrolijker of energieker te worden. Gezondheid en levenslust zien we terug in onze kleuren. En kleur is ook een taal en het begrijpen van die taal geeft je een dieper inzicht in je zelf en in anderen.
Er schuilt meer achter kleur dan we zien……

Wist je dat kleur jou:

  • Inzicht kan geven in jezelf en anderen
  • Meer zelfvertrouwen en innerlijke rust kan geven
  • Kan ondersteunen in het verwerken van emotionele obstakels
  • Talenten kan laten zien
  • Creativiteit kan ondersteunen
  • Kan ondersteunen in relaties
  • Kan helpen om je doelen te verwezenlijken

Een kleuren coaching vind plaats tijdens een kleurenanalyse, maar een los is een kleurenconsult mogelijk. Je krijgt een persoonlijk advies om door gebruik van kleuren in je kracht te komen.

Opleiding

iris2

Georgette Vierling geeft de module 1 cursus van Colour Comfort en daar mocht ik enkele malen bij aanwezig zijn.
Op professionele en boeiende wijze werd de kennis overgebracht.  Georgette heeft een brede kennis op allerlei andere vlakken. Op een  creatieve wijze werd haar veelzijdige kennis van geuren, stenen, magie, bloemen, image etc. subtiel verweven in het doceren van de kleurenkennis. Voor de cursisten een waardevolle verrijking. Het verbaasde mij niet dat het enthousiasme voor module 2 bij allen groot is, ook hier zal zij een succes van maken.
Hannie Waterman

Module 1 – leer en ervaar de kracht van kleur – komen ruim  17 kleuren aan bod, waar je je leven lang mee kunt werken.colour comfort asteriacoaching
Wil je meer therapeutisch en coach gericht werken, volg er dan Module 2 – psychologische werking van kleur toepassen – bij.
Of wordt volledig kleurencoach in drie Modules, want met Module 3 ben je professioneel kleurentolk.
Bij de verschillenden modules hoort prachtig werkmateriaal en naslagwerk.

Hier volgt een overzicht met beschrijving betreft de inhoud van de Modulen Colour Comfort

In module 1 of “De magische Kracht van Kleur” worden de eigenschappen van kleur gedoceerd.
Allereerst krijgt men algemeen inzicht en kennis over de werking van kleur.
Hierna worden de eigenschappen van de 17 kleuren waarmee gewerkt wordt behandeld.  Dit gaat via informatie, meditatie en  visualisatie.
Het zien, horen en voelen van kleur zorgen ervoor dat  deze ook echt door en door beleefd wordt en zo blijft de kennis ook verankerd.
Handboek 1 bevat een schat aan informatie aan tekst en kleur over de algemene kennis van kleur.

Module 2  of “Inzicht en Transformatie door Kleur” gaat dieper , hier leer je verbanden leggen tussen de verschillende kleuren. Draag je een kleur soms, regelmatig, vaak of nooit? Ben je begonnen met het dragen van een bepaalde kleur of ben je juist gestopt?  Op welk deel van het lichaam wordt de kleur gedragen?  De antwoorden op deze vragen geven een totaal beeld van de sterke kanten en uitdagingen van de persoon en vertellen je ook de levensgeschiedenis. Je leert met dit inzicht en deze kennis de cliënt te ondersteunen bij de wensen die hij/zij heeft.
Het handboek bij module 2 geeft een schriftelijke  samenvatting en is een prachtig naslagwerk.

Module 3 geeft je toegang tot het gebruik van de website van Colour Comfort. De ingevulde grid kan ingevoerd worden en dan volgt er een uitgebreid, algemeen  verslag ( 9-12 bladen) over de kleuren die gedragen worden.  Dit verslag kan per pdf aan de klant verzonden worden. De eerste 3 maanden na het voltooien van module 3 heb je gratis toegang tot het invullen van de grids op de software van Colour Comfort. Na het afronden door middel van een gesprek met Thelma heb je nog een heel jaar gratis toegang.
Jouw naam , met profiel , wordt op de website geplaatst, zodat geïnteresseerden je daar kunnen vinden en contact met je kunnen opnemen.
Je mag dit profiel zelf aanleveren.
Je hebt toegang tot alle online cursussen, onlineboeken, informatie etc., daar kun je gratis gebruik van maken.
Je hebt 20% korting op affirmatiekaartjes, boekjes etc, die je wil verkopen.
Na 1 jaar  werken met Colour Comfort is het mogelijk om zelf module 1 te gaan doceren.

familieopstelling asteriacoaching

Kleur werkt heel goed bij familie- of systeemopstellingen

De toolkit is een handig materiaal waarmee je via kleur en speciale bladen het gebruik van  kleur inzichtelijk kunt maken. Je ziet hoe kleur werkt voor de cliënt en welke kleurkeuzen verrijkend werken. De toolkit is bij module 2 los verkrijgbaar met of zonder zijden draadjes.

Georgette is een trainer van de Colour Comfort Methode en heeft de gave om haar kennis op een ontspannen wijze over te brengen. Haar gastvrije persoonlijkheid zorgt ervoor dat de cursisten zich welkom voelen en in een warme en rustige sfeer kennis kunnen maken met de kleuren en de betekenis achter kleur. Georgette combineert haar spirituele inzichten met haar ervaring en diepe kennis over kleur. Zij schept ruimte voor iedere cursist om ervaringen te delen.
Thelma van der Werff – Colour Comfort 

3

certificaat trainer

Omtoveren in 9 maanden

Kleurrijke Godinnenkracht en ce Colour Comfort Methode Module I

Colour Comfort Methode

Kleurcoaching

Magie van Kleur