Violet

violet asteria

Spiritualiteit Hoger Bewustzijn

Geloof je in reïncarnatie? Sta je altijd open voor verandering of vernieuwing?
Violet is intuïtie. Violet werkt met het kleine kind in je.

Violet is de 7de of kruinchakra Sahasrara: het vermogen om de tijd in al zijn dimensies op waarde te schatten.

Violet heeft een spirituele taak. Violet is paranormale vermogens en hogere wijsheid.
Violet is een meditatiekleur, het is de kleur van de goddelijke inspiratie.

Dit is kleur voor hen die weten dat er meer is, die werken met pure hogere kracht of die het spirituele bewustzijn van de Godin en de God wil verdiepen. Violet is ook de kleur voor creatieve mensen met veel fantasie en voor mensen die graag anderen helpen.

Violet herstelt het geestelijk evenwicht, het bevordert helderziendheid en het geestelijk bewustzijn. Het helpt bij haaruitval, roos en migraine. Het werkt genezend o.a. bij geestelijke en emotionele storingen

Daarbij schenkt het een rustige slaap.

raag het wanneer je op je innerlijke stem moet vertrouwen en voor psychische ontwikkeling en spirituele sterkte. Als je een alles-gaat-fout-dag hebt, geeft paars je zelfvertrouwen. Daarbij helpt het om mensen met een hogere status te beïnvloeden en om een vastzittende situatie om te keren.

Violette vlam

Graaf van Saint-Germain (1710 – 1784?) was een mysticus, een verheven- of licht meester, magiër en alchemist, die het geheim van de transmutatie zou hebben ontsluierd. Alchemisten beschreven de werkwijze om onedel lood, dat symbool staat voor de lagere energieën, om te zetten in het Goddelijk goud en de meeste alchemisten, ook deze Graaf, gebruikte hiervoor de hoogste energie, de ‘Violette Vlam’.

De Violette Vlam is een samenstelling van andere energieën, zoals wit licht bestaat uit een volledig spectrum van kleuren. Net als de 7de chakra.

Met deze Violette Vlam kun je je leven transformeren en karmische beperkingen zuiveren. Deze spirituele energie helpt je in alle aspecten van het leven en is in staat om emotionele en fysieke problemen op te lossen en om relaties te verbeteren. Om je te verbinden met deze vlam, gebruik deze visualisatie, lees hier.

Er zijn meer paarstinten, waaronder violet valt, zoals:

Mystiek Purper, overheersend Donkerpurper, beschermend Amethist, aristocratisch Mauve, conservatief Dieppaars, teer Lavendel, zelfbewust Lila.