Kleurenanalyse

Wil jij de kracht van kleurenmagie ervaren met de kleuren die het beste bij je passen?
Voel je krachtig, bereik je doelen en straal vol zelfvertrouwen

fb kleur coll

Hoe de magie van kleuren je laat stralen

Uiterlijk is onbelangrijk, het gaat erom wie je van binnen bent. Toch? Of speelt er meer? Het blijkt dat vooral kleur in kleding ons enorm kan beïnvloeden. Slecht geslapen? Trek iets vrolijks aan, dan voel je je beter en mensen reageren positiever op je.
Door aandacht aan je kleding te besteden, versterk je je zelfvertrouwen. Tenslotte ben je het waard om er leuk uit te zien. Je voelt je beter als je met plezier naar jezelf in de spiegel kunt kijken en je bewonderende blikken krijgt toegeworpen. Je met zorg kleden is een vorm van lief zijn voor jezelf, die ook invloed heeft op je doen en laten.

Maken koele of juist warme kleuren je mooier? Door gebruik te maken van de juiste kleuren en het ontdekken van je eigen kleurstijl groeit ook je persoonlijkheid. Grijze haren kunnen heel mooi zijn als ze omringd zijn door de juiste kleur kleding en eventueel make-up.

Bij de kleurenanalyses worden verschillende kleuren gebruikt om gewenste resultaten te bereiken. Het is tevens een holistische, niet meetbare maar krachtige therapie die al duizenden jaren bestaat. Het woord ‘holistisch’ komt van het Griekse woord ‘holos’ dat ‘heel’ betekent. Het uitgangspunt bij het holisme is dat er geen scheiding bestaat tussen lichaam en geest. Hoe je in het leven staat, hoe je denkt en voelt, wat je lichamelijk ervaart, is allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kleur doet daarbij meer dan je denkt.

Een kleurenanalyse is een onderdeel van kleurentherapie.
De juiste kleuren dragen is onmisbaar als jij er representatief uit wilt zien, maar vooral je goed en zelfverzekerd voelen.

  • er altijd er goed en fit uitzien
  • effectiever wilt communiceren.
  • hoe je jouw kleuren kunt combineren.
  • af te rekenen met miskopen.
  • complimenten te ontvangen

Na een kleurenanalyse ontvang je een persoonlijke kleurenwaaier met maar liefst 42 van jouw mooiste kleuren waarvan je heel lang plezier zult hebben.

Wanneer een kleurenanalyse?

  • Bij een uitgebreid Regenboogpakket
  • In de training Omtoveren
  • Kleur coaching, psychologie en spiritualiteit achter kleur en hoe je dit toe kunt passen
  • Persoonlijke tips die je mee krijgt.

Holistische werking van kleur voor jouw innerlijke kracht en magische uitstraling

aanmelden