Creatieve Innerlijke Godin

Creativiteit Georg2

Je innerlijke godin is dat deel van je ziel dat verbonden is met het goddelijke vrouwelijke. Dat deel waarop je altijd kunt vertrouwen. Ze is mooi, krachtig, eigenwijs, liefdevol, kleurrijk en vooral creatief.

Creatief met je Innerlijke Godin in kleur
Creatief zijn betekent buiten de gebaande paden treden, op het gebied van waarnemen, denken en doen. Het betekent dat je iets nieuws ziet, vindt, doet of maakt. Creativiteit heeft te maken met originaliteit, maar ook met inventiviteit en met daadkracht. Het is het creëren van iets nieuws, wat meestal verrassend en vaak nuttig is. Creativiteit  wordt al snel gekoppeld aan kunst, maar dat is maar één manier om creatief te zijn.   Je kunt ook creatief leven. Dat betekent dat je mogelijkheden en kansen ziet en die aangrijpt, of dat je met nieuwe oplossingen voor oude problemen komt.
In alle gevallen heeft creativiteit te maken met loskomen van vastgeroeste patronen.

Lees meer: Creatief Leven

Kleinkunst 1 kl
Zo begon het 65 jaar geleden

In mijn familie zijn wij allemaal van kinds af aan creatief en kunstzinnig . Mijn broer en zus hebben de kunstacademie doorlopen en ik volgde teken- en schilderlessen en kunstgeschiedenis naast mijn kleurenkennis. Ik had het voorrecht uit de brede interesse van mijn oma, niet alleen de kaartlegkunst, maar ook andere literaire en kunstzinnigheden aan te leren.
Zo maakt het mij mogelijk al deze kennis en verschillende technieken door te geven met de bijbehorende kennis vanuit mijn studie creatieve therapie en spiritualiteit.

wordswag_1543952081940
In al mijn Magische Creativiteit wordt al jaren gewerkt met de kracht van kleuren, kruiden, edelstenen en elixers.

Maak je eigen “Bezielingskaart of Inner Magic kaart*, een Magic Creation in een omtover consult
Magic Creations is Creatieve Magische energie.

Inner magic kaart 1 Magic Creations  Inner magic kaart 2 Magic Creations

Inner magic kaart 3 Magic Creations  Inner magic kaart Temperence coachen met Tarot Inner magic kaart 4 Magic Creations

Dus sta even stil, dat is een hele vooruitgang!

Bezieling gaat over onze ziel of het diepste innerlijk van de mens en staan wij in contact met onze essentie. Als je goed luistert naar je ziel, hoor je je stille stem die je vertelt wat echt goed is of je de weg wijst. Daarom hebben wij stilte nodig om te kunnen horen wat onze ziel ons te zeggen heeft.
Als je goed naar je ziel luistert zou je kunnen ontdekken waarom je hier bent, welk proces je doormaakt, weten waar je goed in bent enz. Een kaart vol bezieling maak je zelf door te luisteren en intuïtief te werken. Ontdek je processen en mogelijkheden. Voel de kracht van zo’n kaart. Ik begeleid je in dit helingsproces.

Een bezielingskaart  is een Magic Creation ontstaan uit  jarenlange ervaring met levenscollages, persoonlijke collages en Soulcollage.
Aangevuld met mijn  spirituele en creatieve achtergrond werk ik  vooral intuïtief. Daarin heb ik geheel mijn eigen stijl en systeem ontwikkeld.
Dat geldt ook voor Encaustic Art en je persoonlijke kaartendeck maken en bij alles in mijn, altijd met creativiteit gevulde, workshops

Encaustic Art
Magische Creatieve helende technieken zijn o.a.: meditatief en intuïtief werken met afbeeldingen, bijenwas, waterverf. Tijdens zo’n sessie wordt er veel duidelijk.

Asteria Pythia encaustic art

Encaustic Art, Kleuroscoop & Mediumschap

Een bron van artistieke inspiratie, creativiteit en vreugde, zelfkennis en mediumschap in een workshop met Encaustic Art. In deze workshop maak je een intuïtieve tekening, die iets vertelt over jezelf door de structuur en symboliek, maar vooral door de kracht van kleuren en jouw persoonlijke kleuroscoop. Maak verbinding als Medium en bekijkt het heden, verleden en toekomst. Deze techniek, die ik sinds 1995 door geef, is niet alleen leuk en leerzaam, maar vooral ontspannend.

Vriendinnen workshop Encaustic art.

Voor mijn verjaardag had ik een vriendinnen workshop encaustic art geboekt bij Georgette.
Georgette had alle materialen meegenomen en ook een indeling naar mij gestuurd hoe de tafel opgemaakt moest worden i.v.m. de snoeren voor de strijkijzers en de was. Mijn vriendinnen vonden het best spannend omdat het een creatief/spirituele workshop was.
Georgette legde alles goed uit en stelde iedereen op haar gemak. Als je wilde dat je tekening geduid werd kon dat maar als je dat niet wilde ook prima.
Aan het eind hebben we kaarten getrokken met een boodschap. 
Iedereen was heel verbaasd want de kaarten sloten precies aan bij de situatie waarin we ons nu bevinden. 
Kortom een geweldige workshop met een spiritueel tintje geleid door een zeer ervaren trainer.
Een aanrader als je een keer wat anders wilt doen met je verjaardag.
Groet Monique

Omtover Consult

Creatief Leven

Schud de Heks in je wakker