Creatief met Kleur

Creativiteit Georg2Creatief zijn betekent buiten de gebaande paden treden, op het gebied van waarnemen, denken en doen. Het betekent dat je iets nieuws ziet, vindt, doet of maakt. Creativiteit heeft te maken met originaliteit, maar ook met inventiviteit en met daadkracht. Het is het creëren van iets nieuws, wat meestal verrassend en vaak nuttig is. Creativiteit  wordt al snel gekoppeld aan kunst, maar dat is maar één manier om creatief te zijn.   Je kunt ook creatief leven. Dat betekent dat je mogelijkheden en kansen ziet en die aangrijpt, of dat je met nieuwe oplossingen voor oude problemen komt.
In alle gevallen heeft creativiteit te maken met loskomen van vastgeroeste patronen.

Lees meer: Creatief Leven

Kleinkunst 1 kl
Zo begon het 60 jaar geleden

In mijn familie zijn wij allemaal van kinds af aan creatief en kunstzinnig . Mijn broer en zus hebben de kunstacademie doorlopen en ik volgde teken- en schilderlessen en kunstgeschiedenis naast mijn kleurenkennis. Ik had het voorrecht uit de brede interesse van mijn oma, niet alleen de kaartlegkunst, maar ook andere literaire en kunstzinnigheden aan te leren.
Zo maakt het mij mogelijk al deze kennis en verschillende technieken door te geven met de bijbehorende kennis vanuit mijn studie creatieve therapie en spiritualiteit.

Waarin kan ik jou begeleiden:

wordswag_1543952081940
In al mijn Magische Creativiteit wordt al jaren gewerkt met de kracht van kleuren, kruiden, edelstenen en elixers.

Creéer jouw Magische Kaartendeck

Maak je eigen kaarten deck met als uitgangspunt 36 waarzegkaarten uit een heel oud systeem zoals ik van mijn oma leerde, gevuld met magische energie en helende kracht. Die jij zelf gaat maken met natuurlijk de nodige begeleiding.. Een ontdekkingsreis van bewustwording en groei,  kleurrijk magisch werk en intuïtieve en spirituele ontwikkeling.
Elk deck is uniek. Je leert jouw kaarten duiden en voor anderen mooie leggingen doen.
De kaarten kun je ook voor helingen toepassen. Een prachtig hulpmiddel voor iedere therapeut.
Deze cursus is ontstaan na 50 jaar werken met waarzeg- en orakelkaarten.

Klik op de kaartlegster om er van alles over te lezen.

creatief asteria

Ook zijn er regelmatig workshops, waarin je ook intuïtief jouw persoonlijke inzicht- of orakelkaarten maakt, waarmee je voor jzelf voor anderen kunt readen.

Encaustic Art
Magische Creatieve helende technieken zijn o.a.: meditatief en intuïtief werken met afbeeldingen, bijenwas, waterverf. Tijdens zo’n sessie wordt er veel duidelijk.

Asteria Pythia encaustic art

Encaustic Art, Kleuroscoop & Mediumschap workshop

Een bron van artistieke inspiratie, creativiteit en vreugde, zelfkennis en mediumschap in een workshop met Encaustic Art. In deze workshop maak je een intuïtieve tekening, die iets vertelt over jezelf door de structuur en symboliek, maar vooral door de kracht van kleuren en jouw persoonlijke kleuroscoop. Maak verbinding als Medium en bekijkt het heden, verleden en toekomst. Deze techniek, die ik sinds 1995 door geef, is niet alleen leuk en leerzaam, maar vooral ontspannend.

Vriendinnen workshop Encaustic art.

Voor mijn verjaardag had ik een vriendinnen workshop encaustic art geboekt bij Georgette.
Georgette had alle materialen meegenomen en ook een indeling naar mij gestuurd hoe de tafel opgemaakt moest worden i.v.m. de snoeren voor de strijkijzers en de was. Mijn vriendinnen vonden het best spannend omdat het een creatief/spirituele workshop was.
Georgette legde alles goed uit en stelde iedereen op haar gemak. Als je wilde dat je tekening geduid werd kon dat maar als je dat niet wilde ook prima.
Aan het eind hebben we kaarten getrokken met een boodschap. 
Iedereen was heel verbaasd want de kaarten sloten precies aan bij de situatie waarin we ons nu bevinden. 
Kortom een geweldige workshop met een spiritueel tintje geleid door een zeer ervaren trainer.
Een aanrader als je een keer wat anders wilt doen met je verjaardag.
Groet Monique

Inner magic kaart 1 Magic Creations  Inner magic kaart 2 Magic Creations

Inner magic kaart 3 Magic Creations  Inner magic kaart Temperence coachen met Tarot Inner magic kaart 4 Magic Creations

Dus sta even stil, dat is een hele vooruitgang!

Maak je eigen “Bezielingskaart of Inner Magic kaart*, een Magic Creation in een consult of kleine workshop.
Magic Creations is Creatieve Magische energie.

Bezieling gaat over onze ziel of het diepste innerlijk van de mens en staan wij in contact met onze essentie. Als je goed luistert naar je ziel, hoor je je stille stem die je vertelt wat echt goed is of je de weg wijst. Daarom hebben wij stilte nodig om te kunnen horen wat onze ziel ons te zeggen heeft.
Als je goed naar je ziel luistert zou je kunnen ontdekken waarom je hier bent, welk proces je doormaakt, weten waar je goed in bent enz. Een kaart vol bezieling maak je zelf door te luisteren en intuïtief te werken. Ontdek je processen en mogelijkheden. Voel de kracht van zo’n kaart. Ik begeleid je in dit helingsproces.

Een bezielingskaart  is een Magic Creation ontstaan uit  jarenlange ervaring met levenscollages, persoonlijke collages en Soulcollage.
Aangevuld met mijn  spirituele en creatieve achtergrond werk ik  vooral intuïtief. Daarin heb ik geheel mijn eigen stijl en systeem ontwikkeld.
Dat geldt ook voor Encaustic Art en je persoonlijke kaartendeck maken en bij alles in mijn, altijd met creativiteit gevulde, workshops

Regenboogpakket

Creatief Leven

Omtoveren