Een schoon huis

Magisch Reinigingsritueel voor een schoon huis . . .

Een sfeer in huis weerspiegelt de gevoelens en opvattingen van de bewoners zowel in positieve als in negatieve zin. Onze gevoelens en wensen kunnen een ruimte beïnvloeden, zelfs doordrenken. Voel de stemming van een tempel, kerk of andere gewijde plaats en vergelijk eens met plaatsen waar hectiek, stress – of nog veel erger – pijn en oorlog heersen of hebben geheerst.

Dit laat zien dat gedachten en gevoelens – die immers in de geestelijke wereld thuishoren – wel degelijk nawerken. Ze beïnvloeden de wereld om je heen, met name jouw woning, en vormen zo jouw realiteit, in positieve of in negatieve zin. Alles wat we denken en voelen, alles wat wij willen, laat een indruk achter in ons huis. Ook emoties en beelden van anderen, van het bezoek of van de vorige bewoners kunnen een rol spelen.

Een troebele, bedrukte sfeer is namelijk niet altijd te wijten aan de invloed van de bewoners. De energie van aardstralen of van een waterloop kan dezelfde uitwerking hebben op de atmosfeer in de ruimte.

Een goede energetische reiniging doet wonderen

Voor een energetische reiniging gebruikte men al van oudsher speciale rituelen. Onze voorouders wisten dat ze hun lichaam en hun woning niet alleen van vuil en afval moesten ontdoen, maar ook van de restanten van emotionele trillingen. Deze kennis is bijna in de vergetelheid geraakt, hoewel het tegenwoordig belangrijker is dan ooit om de energie om ons heen in balans te houden. We leven zo dicht op elkaar, produceren zoveel afvalstoffen van materiële en fijnstoffelijke aard, dat we ook het energetisch reinigen van onze woonruimte weer nieuw leven in zouden moeten blazen.

Ook kunnen in een huis negatieve krachten ontstaan door een ongelukkige architectuur. Hoeken, nissen, deuren en vensters kunnen als ze ongunstig geplaatst zijn de energiestroom hinderen. Reinigen, opladen en in balans brengen van de energie kun je met behulp van Feng Shui de sfeer positief veranderen.

Asteria schoon huis

Boek een consult en maak van je huis een krachtplek!

  • Heb je het gevoel hebt vast te zitten in je persoonlijke leven of werk?
  • Heb je het gevoel, dat de energie in je huis of praktijk niet klopt?
  • Heb je een gevoel van onrust of ben je vaak uithuizig?
  • Heb je moeite met veranderingen in je persoonlijke leven?
  • Ben je van plan om te verbouwen of te verhuizen?

Met een woonconsult help ik je om “meer wind” mee te krijgen en de vrede in je omgeving, maar vooral de vrede in jezelf terug te vinden

Na een intake gesprek ga ik je huis of werkruimte zuiveren van negatieve en remmende energieën.
Maak je gebruik van tweede hands spullen? Die kunnen ook het nodige aan energieën meenemen.
Met de juiste middelen en inkleuring, waarin ik je adviseer, kun je gezondheid, vrede en geluk aantrekken. Je komt thuis in een huis vol bezieling.
We beperken ons niet alleen tot Feng Shui, maar we maken gebruik van de krachten van de elementen, de magie van kracht voorwerpen en nog veel meer.
Voor de mensen die een praktijk aan huis hebben kan dit consult zeker waardevol zijn, want er komen veel energieën binnen waar je niet altijd blij mee bent.

Voor een goed energetische reiniging kan ook op afstand.
Daarbij krijg je de nodige tips over magische Feng Shui, kleur en andere waardevolle informatie om van je huis een thuis te maken.
Wat het kost, klik hier. Vraag naar de mogelijkheden, klik hier

Als kind nam ik van alles waar in elk huis. Huizen zijn voor mij ook heel belangrijk, want zij bieden jou bescherming en veiligheid. Je moet er je rust kunnen vinden en thuis voelen.
Al jaren maak ik wierook of een kracht amulet voor huizen waarop ik mij als medium kan afstemmen.
In de training Omtoveren en Kus de Heks in je wakker krijg je vooral persoonlijke adviezen en maak jezelf je persoonlijke wierook afgestemd op je eigen huis. Het gaat voornamelijk over je eigen huis en omgeving en wat is er niet leuker dan van je eigen huis een eigen thuis te maken. 

Werken met Reinigingswierook

Magie & Feng Shui

Omtoveren