Een schoon huis . . .

Magisch Reinigingsritueel voor een schoon huis . . .

hesrein2Een sfeer in huis weerspiegelt de gevoelens en opvattingen van de bewoners zowel in positieve als in negatieve zin. Onze gevoelens en wensen kunnen een ruimte beïnvloeden, zelfs doordrenken. Voel de stemming van een tempel, kerk of andere gewijde plaats en vergelijk eens met plaatsen waar hectiek, stress – of nog veel erger – pijn en oorlog heersen of hebben geheerst.

Dit laat zien dat gedachten en gevoelens – die immers in de geestelijke wereld thuishoren – wel degelijk nawerken. Ze beïnvloeden de wereld om u heen, met name uw woning, en vormen zo uw realiteit, in positieve of in negatieve zin. Alles wat we denken en voelen, alles wat wij willen, laat een indruk achter in ons huis. Ook emoties en beelden van anderen, van het bezoek of van de vorige bewoners kunnen een rol spelen.

Een troebele, bedrukte sfeer is namelijk niet altijd te wijten aan de invloed van de bewoners. De energie van aardstralen of van een waterloop kan dezelfde uitwerking hebben op de atmosfeer in de ruimte.

Voor een energetische reiniging gebruikte men al van oudsher speciale rituelen. Onze voorouders wisten dat ze hun lichaam en hun woning niet alleen van vuil en afval moesten ontdoen, maar ook van de restanten van emotionele trillingen. Deze kennis is bijna in de vergetelheid geraakt, hoewel het tegenwoordig belangrijker is dan ooit om de energie om ons heen in balans te houden. We leven zo dicht op elkaar, produceren zoveel afvalstoffen van materiële en fijnstoffelijke aard, dat we ook het energetisch reinigen van onze woonruimte weer nieuw leven in zouden moeten blazen.

Ook kunnen in een huis negatieve krachten ontstaan door een ongelukkige architectuur. Hoeken, nissen, deuren en vensters kunnen als ze ongunstig geplaatst zijn de energiestroom hinderen. Reinigen, opladen en in balans brengen van de energie kun je met behulp van Feng Shui de sfeer positief veranderen.

Asteria schoon huis

Als kind nam ik van alles waar in elk huis. Huizen zijn voor mij ook heel belangrijk, want zij bieden jou bescherming en veiligheid. Je moet er je rust kunnen vinden en thuis voelen.

Al jaren maak ik wierook of een kracht amulet voor huizen waarop ik mij als medium kan afstemmen. In de cursus Hestia, maak van je huis een krachtplek krijg je vooral persoonlijke adviezen en maak jezelf je persoonlijke wierook afgestemd op je eigen huis. Het gaat voornamelijk over je eigen huis en omgeving en wat is er niet leuker dan van je eigen huis een eigen thuis te maken. Voor de mensen die een praktijk aan huis hebben kan deze cursus zeker waardevol zijn, want er komen veel energieën binnen waar je niet altijd blij mee bent.

Gratis download: Reiniging en inwijdingswierook algemeen nw

Magie & Feng Shui

Omtoveren