Reinigingswierook

Algemene beschrijving:

Dit reinigingsritueel na het douchen uitvoeren. Het is namelijk belangrijk dat je zelf ook schoon bent.
Doe om te beginnen alle ramen en buitendeuren dicht. Zet binnenshuis alle deuren open ook van kasten.

Let op: afvoerputjes bedekken, ook in de keuken, wc bril dicht anders loopt de rook er meteen weer uit zonder goed te kunnen reinigen.

Doe in een vuurvast schaaltje een beetje zand en het houtskooltje en steek die aan. Zodra er kleine vonkjes afkomen is het goed. Strooi een beetje wierook uit het plastic zakje op het kooltje. Door zachtjes te blazen gaat het kooltje harder smeulen en gaat de wierook roken. Strooi steeds wat van het wierookmengsel op het kooltje. Waaier met je hand of veer de rook in de ruimte of in de hoeken. Houdt wel een pannenlap of doekje onder het schaaltje, want dit wordt aardig heet.

Appartement: Begin vanaf de voordeur met te wieroken. Loop langzaam door de gang, wc, kamers, badkamer, keuken.

Eengezinswoning: Begin vanaf het bovenste deel van je huis met te wieroken. Je werkt van boven naar beneden. Sla geen ruimte over. Loop langzaam door de gang, wc, kamers, badkamer, keuken. Vergeet ook de voordeur en de hal niet.

Probeer zoveel mogelijk in de hoeken van alle vertrekken te komen. Doe het met zorg en aandacht. Neem er de tijd voor. Eindig in de huiskamer, waar je de rest van de wierook op de salontafel laat opbranden en uitgaan. Leg wel wat onder het schaaltje, want het wordt erg heet.

Kijk uit voor huisdieren.

Na dit ritueel mogen de ramen open, zodat de negativiteit eruit kan. Hang na een paar uur het amuletje op de plek, waar het voor jou het meest goed voelt.

Succes!

Heel veel Geluk, Liefde en Gezondheid in je schone huis!!