Je eigen Godin

Welke Godin is hier en nu bij jou?
Wie is jouw Godin van dienst?

Godin van dienst

Eer de belangrijkste Godin in je leven, vandaag.

We zijn maar gewoon vrouwen. Maar vrouwen met godinnenkracht. In elk van ons sluimeren de unieke kwaliteiten van elke godin die ooit werd beschreven.
En elk van die godinnen kan ontwaken en ons sturen, ondersteunen of uitdagen in het dagelijks leven. Soms doet zij dat een langere periode achter elkaar. Soms wordt ze opeens aan de kant geduwd door haar zuster, die in jouw leven een situatie ziet die ze interessant genoeg vindt om zich ermee te bemoeien.

Welke Godin is nu het sterkst bij jou?

Misschien sta je een paar jaar zij aan zij met Hestia, omdat je zorg en aandacht besteedt aan een veilig thuis voor jou en je gezin.
Mogelijk voel je in een heftige vlaag van een paar weken de transformerende kracht van Kali, die vermorzelt wat zijn waarde heeft gehad en omvormt tot nieuwe energie. Of steekt de wulpse Aphrodite even haar lieftallige neusje in je dagelijkse zaken, nu je een beetje flirterig bent met die nieuwe collega…
Kijk eens rustig door de lijst met godinnen die ik hier beschrijf, klik hier.
En google vooral verder als je nog niet de godin herkent die zich in jouw leven op dit moment het meeste roert.
Onderzoek je heersende kwaliteiten en ontdek: welke godin van dienst hoort op dit moment bij jou?
In een van mijn cursussen of persoonlijke workshops zul je zeker kennis met haar maken.

Een bloem, een kaarsje, een kus voor Haar.

Weet je welke godin op dit moment de grootste invloed heeft in je leven? Richt dan een plekje in, in je huis, waar je haar aandacht en respect kunt geven – en daarmee de kwaliteit die zij vertegenwoordigt in jezelf. Praat met haar alsof het je dierbare zuster is. Vraag haar om samenwerking bij de moeilijke taken die je wilt uitvoeren. Toon haar je respect met kleine offertjes: een koekje, een bloem, een kaarsje, een kus. Tot haar taak volbracht is. Je merkt dan vanzelf dat ze zich weer wat terugtrekt uit je leven. Dan is het tijd om een nieuwe Godin van Dienst te verwelkomen.

Hoe je elke dag een Godin kunt zijn