Wie ben ik

Georgette Vierling & Pythia

Mijn verlangen om mijn kracht en wijsheid als Crone, wijze oude vrouw, in te zetten voor de ondersteuning van andere vrouwen is oud. Zo oud dat ik zelf niet weet wanneer dat verlangen begon. Misschien wel ver voordat ik hier geboren werd als kleindochter van mijn oma Areke.

Spiritueel ontwikkelingspadAreke1

Mijn wijze oma en tante, Roos mijn Reikimaster, mijn moeder en andere sterke vrouwen, gaven me mijn eerste training en begeleiding om me spiritueel te ontwikkelen.
Al langer dan 45 jaar geef ik oude en nieuwe spirituele kennis, raadgevingen, voorspellingen en energie door.
Ik ontwikkelde mijn eigen stijl en bewandelde mijn ontwikkelingspad daarvoor langs druidisme sjamanisme, hekserij en vele andere oeroude en supermoderne technieken om diepe wijsheid en alledaagse eigenwijsheid aan het licht te brengen bij vrouwen als jij. Krachtige vrouwen, die hun eigen pad bewandelen.

In dienst van het Orakel

Mijn ‘licht’ werk kun je vergelijken met dat van de Pythia, de Hogepriesteres van het Orakel van Delphi in het oude Griekenland. Vele vrouwen waren in dienst van dit Orakel en gaven in de tempel van Delphi hun raadgevingen en voorspellingen door te geven aan wie daar om vroeg. Pythia is niet voor niets mijn derde naam. Ik ontving als kind al deze naam op magische wijze en voel dagelijks wat een eer en verantwoordelijkheid het met zich meebrengt om ‘in dienst van de goden’ te werken voor vrouwen.

Pythia GeorgetteHoe het begon

Een persoonlijke crisis kan vaak leiden tot grote veranderingen, persoonlijke ontwikkeling en nieuwe inzichten. Relatieproblemen, kinderloosheid, echtscheiding, ziekte, rouw, stress, burn-out, de overgang, ontslag en het verlangen naar ander werk; in mijn leven kwam het allemaal langs. Het overwinnen van mijn eigen problemen hielp me bij mijn bewustwording. Ik verdiepte me steeds verder in de ‘Oude Kennis’, de traditionele natuurreligie die ik van huis uit mee kreeg.
In 1993 werd ik Reiki Master. Ik studeerde psychologie, sjamanisme, kleurentherapie, leerde het kruidenvak vanuit de oude volksgeneeskunst, leerde werken met Bachbloesems en etherische oliën, volgde beroepsopleidingen voor coaching en counseling, kleur-, kleding- en interieurstyling, visagie, colour coaching practitioner, werd gewichtsconsulent en onderging vele inwijdingen om mij te verbinden met engelen, elfen, stenen, oude magie en als priesteres van Avalon. Inmiddels heb ik ruim vijfenveertig jaar ervaring met het doorgeven van deze oude en nieuwe kennis.

Nuchter en ervaren

pentagram geboortehoroscoop
Pentagram in mijn geboortehoroscoop

Naast spiritueel life coach & energetisch therapeut,  Magisch Feng Shui practitioner en kleurenexpert, ben ik een nuchtere en praktische erfheks,  druïdess,  reikimaster,  mentor,  kaartlegmedium en doorgeefluik van wijsheid, kennis, ervaring, creativiteit, inzichten en ideeën.  Daarbij gebruik ik ruim 50 jaar ervaring met kaartleggen, Tarot en andere orakelkunst. Vanaf mijn vijftigste voel ik hoe ik als Crone ook relativeringsvermogen en een hoge mate van eigenwijsheid meebreng als kennis en kracht.

Wat kan ik voor je betekenen?

In mijn gereedschapskist als Pythia verzamelde ik  talloze technieken vanuit mijn vakkennis om je dichter bij je eigen kennis en kracht te helpen. Deze technieken komen samen in mijn Lesaanbod en  Omtover consulten.
Dat is niet omdat de ene beter is dan de andere, maar omdat iedereen verschillend is. Daarom biedt de ene benadering bij jou misschien direct een verrassend nieuw inzicht, terwijl de andere geen enkele verandering teweeg brengt. Door mijn jarenlange ervaring – ik ben niet voor niks Crone – kan ik snel inschatten waar ik je mee van dienst kan zijn.  Kies zelf voor een individueel consult of traject, of een workshop. Klik op de afbeelding om meer informatie aan te vragen

5a229b3076e36177a26272d7de32cb78