Engelen signalen

1dbdcbea88f5e7fb9e7887372e5e0e08

Engelentekenen zijn overal en komen op verschillenden manieren tot ons, afhankelijk van je huidige uitdagingen en volgende stappen of je gestelde vragen.
Engelen zijn altijd in de buurt en elk teken van deze krachtige mooie spirituele wezens, hoe klein het ook mag zijn, is een mooie en symbolische herinnering aan hun liefde en steun. Herken hier een aantal tekenen:

 1. Veren

Het vinden van veren op je weg is een van de meest algemeen bekende tekenen van Engelen. Veren van elke kleur herinnert je eraan dat engelen in de buurt zijn en die je achter de schermen liefdevol ondersteunen.

 1. Wolken

Een meest voor de hand liggend teken van een engel is een afbeelding van een engel in de lucht door o.a. wolken. Dat kunnen ook harten of andere vormen zijn,  iets dat op dit moment een betekenis voor je heeft.

 1. Geuren

Heb je ooit een heerlijke zoete geur opgemerkt die je niet direct kon plaatsen?
Je zit bv gewoon rustig in de auto of thuis op de bank en opeens ruik je een hele zoete of bloemige geur en er is niets in je directe omgeving met die geur. Dat zijn engelen die laten weten dat ze bij je zijn. Dit is ook een manier die je overleden dierbaren gebruiken. Dan ruik je bijvoorbeeld de parfum die je overleden oma altijd op had of de sigaar van je opa, etc.

 1. Baby’s en huisdieren

Heb je ooit gemerkt dat een baby enthousiast staart of glimlacht naar het plafond of naar een lege plek op de muur? Of misschien dat de focus van je huisdieren volledig wordt opgevangen door iets wat jij niet ziet? In aanwezigheid van de engelen voelen baby’s, kleine kinderen en dieren op hun gemak, getroost … en opgewonden. Dieren en kleine kinderen hebben nog geen filters die het contact met andere dimensies afblokken, daarom dat ze de engelen en overledenen gewoon kunnen zien.

 1. Muziek

Engelen kunnen ook communiceren door terugkerende of oude emo herinnering liedjes die je hoort op de radio. Engelen verzenden vaak  berichten via muziek, of het nu door middel van een nummer dat net begint te spelen in je geest, het horen van vreedzame rustige muziek bij het mediteren of voortzetting van een bepaald liedje die je hoort op de radio. Besteed aandacht aan deze begeleiding door middel van muziek,  dat vaak een duidelijk engelenteken is.

 1. Munten

Het vinden van munten op je pad of misschien geeft iemand je een muntstuk, let dan op! Is de datum op de munt van enige betekenis? Heb je gevraagd om financiële hulp van je engelen? Wat dacht je vlak voordat je de munt zag ? Dit kan heel goed een teken zijn van engelen.

 1. Schittering van licht

Engelen zijn lichtwezens. Daarom kun je engelen zien in de vorm van orbs, lichtflitsen of kleurflitsen. Een hele duidelijke ster aan de hemel die er anders niet staat en alle vormen van licht zonder een duidelijke lichtbron in de buurt zijn allemaal tekens van engelen.

 1. Regenboog

Een regenboog is een symbool van de goddelijke liefde. Als je vraagt om engelen bijstand en je ziet kort erna een regenboog, weet dan dat je gebeden zijn gehoord en worden beantwoord. Als je over engelen hebt nagedacht of en teken hebt gevraagd kan deze hiermee worden bevestigd. Een regenboog kring rond de maan, een dubbele regenboog of een regenboog verschijnt wanneer het is nog niet eens regent zijn bijzondere tekenen van je engelen.

 1. Temperatuur verandering

Soms kan je plots een warme gloed om je voelen, of tintelingen, een koude bries, druk op je schouders of je hoofd, dit kunnen zowel engelen als overleden dierbaren zijn die willen laten weten dat ze bij je zijn, vertrouw op je gevoel over wie het gaat of vraag wie bij je is en let op de signalen.

 1. Gevoelens

Als je het gevoel hebt dat je in de aanwezigheid bent van een engel, vertrouw er dan op dat dat ook zo is. Bv, als je het gevoel hebt dat er iemand bij je is terwijl je alleen in de kamer bent. Of je kan plots een gevoel krijgen van onvoorwaardelijke liefde en een aanraking waardoor je weet dat een engel bij je is.

 1. Reclametekens

Soms lees je opeens een slogan op een reclamebord met een antwoord op de vraag die je net aan de engelen gesteld hebt of de voorpagina van een magazine gaat over datgene waar je het net moeilijk mee hebt of je oog valt op de titel van een boek wat je een boodschap geeft over dat wat je net wilde weten. Als je erop let ga je ze vaker tegenkomen.

 1. Stemmen

Er kan opeens een gedachte in je hoofd komen dat niet van jou is of je hoort een fluistering in je oor terwijl je alleen bent, dit zijn de engelen die je begeleiden. Ga er niet vanuit dat het ingebeeld is. Als je het niet goed hebt verstaan, vraag dan of ze wat luider of duidelijker willen spreken. Dit is een prachtige manier om begeleiding van de engelen te krijgen en gebeurt vaak op momenten dat je hulp van de engelen of troost nodig hebt.

 1. Getallen

De engelen zullen proberen jouw aandacht te vangen en je begeleiden via getallen.
Bijvoorbeeld: Je zit in het verkeer achter een auto met 333 op de nummerplaat of je kijkt dagelijks op hetzelfde moment naar de klok die 11:11 aangeeft. Of je wordt elke nacht wakker om 3:33. Deze nummers hebben een specifieke betekenis voor jou. Doreen Virtue heeft hierover een boekje geschreven.
Dit zijn maar een paar voorbeelden en er zijn nog veel meer tekens en niet alleen van engelen. Daarover meer in een van mijn cursussen, o.a. “Kus de Heks in je wakker“.en “Engelentarot”

Gepubliceerd in Blog