Een roze kleurinspiratie

roze tekst

De meest vrouwelijke kleur is roze. Het is een romantische, invoelende en verzorgende kleur. Deze empathische kleur laat je zachte kant zien.

Maar ook roze licht wordt bij jongeren op hangplekken gebruikt zodat ze geen rottigheid uit kunnen halen. Acne accentueert met roze. Roze muren in gevangeniscellen helpen tegen agressie

Roze is hoop, ontvankelijk, intiem. Hoe lichter de tint, des te verder, hoger en dieper strekt de liefde zich uit. Roze is troostrijk, het verzacht. Roze is de kleur van het zoenoffer, giet roze op de woedende golven. Roze verdrijft katers.

Roze is geweldig bij een midlifecrisis, als oude patronen moeten worden ontbonden en herzien. Roze is de universele harmonie. Onvoorwaardelijke liefde.

Een roze liefdesritueel:

Nodig de engelen van liefde – de aartsengel Gabriël, de aartsengel Uriël, en natuurlijk Cupido – uit om bij je te komen terwijl je een paar essentiële oliën vermengt om liefde in je leven aan te trekken. Houdt rekening met de dag, die voor elk van de engelen van liefde het krachtigst is: de dag van Gabriël is maandag (van de romantische maan), Uriël is dinsdag (Mars, het teken van de mannelijke seksualiteit) en vrijdag (Venus).

Hier is een manier om een sensueel mengsel te maken om liefde aan te trekken. Neem een klein flesje van donkergekleurd glas en giet daar een soort basisolie in, zoals amandelolie. Voeg dan het volgende toe:

  • 3 druppels rozenolie of rozenhoutolie
  • 3 druppels sandelhoutolie
  • 3 druppels ylang-ylang- of jasmijnolie

Schudt het flesje zachtjes en breng dan wat olie aan op bijvoorbeeld je polsen of achter je oren en verdamp wat in een brandertje.
Of trek de engelen van liefde naar je toe door sieraden met rozenkwarts te dragen.
Als je een liefdesaltaar maakt in je relatiehoek op het zuid westen van je woon- of slaapkamer, leg dan op een roze kleed (voor zelfwaardering en onvoorwaardelijke liefde) een roze kwarts en de oliebrander met jouw samengestelde olie. Dit kan  je helpen de juiste energieën naar je toe te trekken. Spreek de engel aan, die jou kan helpen en spreek je wens uit.
Succes

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over roze.
Deze kleureninspiraties worden door mij samengesteld en komt uitgebreid terug in onder andere de cursus “Engelenmagie”