Informatiepagina

voorpagina-banner

In mijn leven heb ik heel veel cursussen en opleidingen gedaan. Vanaf mijn 10de jaar leg ik kaarten. De oude magische wijsheden van mijn oma heb ik aangevuld met beroepsopleidingen, vakkennis waarvoor ik gediplomeerd en gecertificeerd ben. Klik hier voor een overzicht. Kortom, het werd tijd dat ik deze oude en nieuwe kennis ging doorgeven en dat doe ik nu ruim 25 jaar met veel plezier.

Asteria is nuchter spiritueel, zij is magisch en heel intuïtief net als Pythia, maar wel wetenschappelijk en vakgericht met de nodige scepsis.
Asteria betekent ster die jou laat stralen via een wereld waar mysteries en vakkennis samenkomen!

Beroepsverenigingen
Aangesloten bij Art of Image, Colour Comfort, Kleurenanalysenet.
Voorkort was ik ingeschreven bij verschillende beroepsverenigingen zoals de Ring, Dei Gnost, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, Stibag, Gcoach.nl. Nu ik aangesloten bij CAT – Collectief Alternatieve Therapeuten – zie de licentie op mijn contactpagina, waarbij ik al mijn kennis bij één vereniging heb onder kunnen brengen.
Ik vind het belangrijk om consulten aan de klant betaalbaar te houden en zo kwaliteit, kennis en ervaring vol enthousiasme te mogen delen.

Website
De vorige website asteria-pythia.nl, een samenvoeging van asteria-online (sinds 2010) en pythia-online (sinds 2000),  is nu asteriacoaching.nl geworden . De inmiddels opgeheven  www.kleurenkriebels.nl nu Kleurgenmagie op mijn huidige website, is de kleureningang van Asteria Coaching. Je zult merken bij het zoeken op beide onderwerpen, dat ze ondanks hun eigen energie, wel degelijk een krachtige verbinding hebben.

Degene die mijn website mede mogelijk hebben gemaakt, zijn Yoeke Nagel, www.yoekenagel.nl , die hoofdzakelijk mijn webteksten schreef, technische hulp en fantastische service van wordpressoloog Karin Bronwasser https://www.bronwasserwebsites.nl/ , mijn zus Karin voor de grafische vormgeving van mijn banners op nieuwsbrieven, professionele fotografie (mijn fotoshoot) door Lia van Halderen, maar vooral mijn grote steun en toeverlaat: Peter.

De tarot- en waarzegkaarten, te weten: Pagan Tarot en New Vision zijn uitgegeven door Lo Scarabeo zie www.loscarabeo.com . Tarotkaarten Shadowschapes van Stephanie Pui-Mun Law. Llewellyn Tarot is een uitgave van uitgeverij Llewellyn gemaakt door Anna-Marie Ferguson. Lenormandkaarten zijn uitgegeven door Cartamundi zie www.cartamundi.nl . Königsfurt-Urania www.ambocarta.com geven o.a. de Piatnik Lenormand-, Zigeuner- en Kipperkaarten en de Mystische Lenormandkaarten uit. Deze kaarten zijn in veel (web) winkels verkrijgbaar.

Inspiratiebronnen voor het Vrouwenorakel zijn: LoScarabeo, Lilian Verner Bonds, Thelma van der Werff, Starman, Rita ter Wiel en Pythia.

Verder heb ik deze website versierd, door mijn liefde voor schilderkunst zoals Jugendstil, met de prachtige kunstwerken van Elisabeth Sonrel en Alfons Mucha. Maar ook de kunstwerken van John William Waterhouse, Franz Dvorak, John Collier, Ettore Tito, Sulamith Wulfing, Friedrich Paul Thuman, Laurence Alma Tadema en John William Godward en vele anderen. De bannerfoto’s zijn van Lia van Halderen, Shutterstock en van mezelf. Ook zijn er wat foto’s van Pinterest bij zonder bronvermelding. Herken je de foto, dan zet ik het er graag bij. Ik hoor het graag.

Het oude gezicht van Asteria’s website is van Pythia

website oud 1
uit 2005

 

website oud 2
uit 2009