Agenda

asteria coaching cursus

Magisch spirituele en kleurrijke activiteiten voor de komende tijd staan hieronder.

 

Apr
4
za
Module I – Colour Comfort Methode @ Asteria Coaching
Apr 4 @ 10:00 – 13:30
Magische Kracht van Kleurcoaching met Colour Comfort Methode

kl engelen 2

Kleuren hebben een grote weerslag op hoe we ons voelen. Gevoelens worden beïnvloed door de kleuren die we zien, maar ook door de kleuren die we dragen. Wanneer je de gevoelens van anderen wilt beïnvloeden is het belangrijk wat voor kleuren je ’s morgens kiest, Ze hebben namelijk een lichamelijk effect op iedereen die je ziet.

Kleur is een krachtige taal en deze taal kun je leren en dat kan met deze cursus.
Ruim 20 kleuren worden uitgediept en van diverse kanten bekeken.
Zowel zakelijk als creatief, wetenschappelijk als spiritueel, magisch als therapeutisch en voor vele beroepen geschikt. We mediteren, duiden, voelen en ervaren.

In Module 1 worden de eigenschappen van kleur gedoceerd.
Allereerst krijgt men algemeen inzicht en kennis over de werking van kleur.
Hierna worden de eigenschappen van de 20 kleuren waarmee gewerkt wordt behandeld.
Het zien, horen en voelen van kleur zorgen ervoor dat  deze ook echt door en door beleefd wordt en zo blijft de kennis ook verankerd.
Handboek 1 bevat een schat aan informatie aan tekst en kleur over de algemene kennis van kleur.

wordswag_1505110489097

Klik op de afbeeldingen om naar een uitgebreide omschrijving te gaan.

De cursus is een module uit de professionele kleuren opleiding Colour Comfort en bestaat en uit 9  lessen en is inclusief koffie, thee, versnaperingen, materiaal, prachtig en waardevol kleuren handboek uit de Colour Comfort Methode en Certificaat.

De cursus wordt in 6 ochtenden gegeven van 10.00 tot 13.30 uur voor gaat door bij 2 personen.
We starten maandagochtend 4 april 2020  en de volgende zaterdagochtenden worden onderling met elkaar afgestemd

Thelma van der Werff-9

aanmelden

Apr
6
ma
Wonen op jouw Krachtplek? @ Asteria Coaching
Apr 6 @ 09:30 – 13:00
bagua1-tekst-kl
Klik op de afbeelding om naar de uitgebreide beschrijving te gaan

NB. De cursus of workshop datum is onder voorbehoud. 
In verband de verbouwing aan ons wooncomplex, waarin ook mijn praktijk bevind, is een definitieve datum niet goed in te schatten. Helaas heb ik hierop geen invloed.  Je kunt je gewoon voor de cursus/workshop aanmelden, alleen wordt hij wel op dezelfde dag, maar later ingezet. Dit overleg ik natuurlijk. Excuses voor het ongemak.

Maak van je huis een magische krachtplaats met hulp van de Godin Hestia

Hestia was een vredelievende Godin van de huiselijkheid en haardvuur, wat natuurlijk gezelligheid symboliseerde.
Deze cursus heb ik aan haar opgedragen om met haar hulp een liefdevol en harmonieus wonen of werken te creëren met de vele technieken, kennis en overleveringen. Velen zijn  in de loop der jaren na deze cursus heel tevreden en gelukkige bewoners.

We laten de winter bijna  achterons. Er worden voorbereidingen getroffen voor de Imbolc. Er wordt geruimd, geschoond en georganiseerd. Oude stofnesten  worden verwijderd, in ons huis en in ons leven. Over loslaten en een nieuwe start!
d99c954b30ba8365d75e9657024ee4a9Het gaat erom dat je ook met weinig middelen een geweldige sfeer kunt creëren en gelukkig kunt zijn.
In deze cursus gaan we je huis  en/of praktijk uitwerken wat we eventueel kunnen veranderen voor een puur en zuiver woon- of leefgenot.
We leren over vele soorten van reinigen en maken een op het huis afgestemde soorten wierook. Dat is niet alleen salie! We leren over oude gebruiken, organiseren en hergebruik.

En we maken gebruik van de krachten van de maan, engelen, elementen, kleuren, geur, numerologie, kracht voorwerpen of huisamulet, oude overleveringen, symboliek en magie en vooral de do’s en don’ts uit de Feng Shui,  heel veel Hygge en nog veel meer. Je krijg de nodige materiaal mee naar huis, zodat je een goede start kunt maken. Gezond wonen heeft af en toe medicijn nodig voor een goed stromende energie voor alle bewoners. Een cursus waar je heel veel plezier van zult hebben in welk huis dan ook.

Lees de uitgebreide informatie van de cursus, klik hier

De cursus, die ik maar 1x per jaar geef,  bestaat uit  4 lessen is inclusief koffie, thee en materiaal en is voor maximaal 4 personen. Dit zijn 6, 20, 27 april en 4 mei 2020.
Maar je kunt m ook individueel volgen.  Vraag naar de mogelijkheden, klik hier

Lees ook bij de testimonials wat men van de cursus vond. Onder anderen deze:
Ik heb bij Georgette de cursus Hestia gevolgd. Ik wilde op een andere manier met mijn huis aan de slag en dat heb ik geweten! Tijdens de cursusavonden is mijn hele huis aan de beurt geweest en heb ik voor alle kamers tips gekregen om door kleine wijzigingen grootste effecten te bereiken. De inzet en enthousiasme van Georgette tijdens de cursusavonden zorgen voor gezellige ontspannen sfeer, waardoor het nog leuker wordt om met je huis bezig te zijn. Ik ga zeker nog meer cursussen volgen bij Georgette.  Ik hou dan ook haar agenda goed in de gaten!

wordswag_1543952081940

* Om nog even aan te geven, deze cursus is opgebouwd uit mijn studie en kennis gecombineerd uit verschillende Feng Shui scholen, westerse cultuur, oude tradities uit mijn familielijn enjarenlange ervaring met Magisch inzicht. Er zijn veel boeken geschreven, tijdschriften artikelen gepubliceerd, maar dat alleen hoeft niet genoeg te zijn. Dus als antwoord op de vele vragen, die ik vaak krijg: deze cursus is een speciale combinatie met lifecoaching, Magische gebruiken, westerse Feng Shui, kleurpsychologie met heel veel intuïtief invoelen.

aanmelden