Agenda

asteria coaching cursus

Magisch spirituele en kleurrijke activiteiten voor de komende tijd staan hieronder.

 

Okt
5
za
Kus de Heks in je wakker @ Asteria Coaching
Okt 5 @ 10:00 – 13:30
kus de Heks Asteria
Klik op de afbeelding om meer te lezen
Voor mooie krachtige vrouwen, en wie dat wil worden!

Werken aan jouw magische en spirituele ontwikkeling. Groeien in jouw persoonlijke kracht in jouw eigenheid.
Een half jaar aan jezelf werken en ontdekken welke krachten je in je hebt. En hoe jouw nieuwe levenswijze je verder brengt.
Doe je mee?

In de opleiding “Kus de Heks in je wakker” leer je vele technieken en wetenswaardigheden uit de traditionele hekserij aangevuld met wat ik van mijn oma leerde.  Zo geef ik als nuchtere erfheks al vele jaren deze oude en nieuwe kennis door.
Magie is krachtig en daarmee moet je leren omgaan op jouw persoonlijke manier. Het is een persoonlijke inwijdingsweg om jouw levensweg op een prachtige manier in te vullen vol kleurrijke magische spiritualiteit. Je kunt er voor kiezen om jouw cursus af te sluiten met een inwijding. Na deze opleiding zijn er voor geïnteresseerden nog mooie aanvullende workshops en los te volgen.

Mijn achtergrond is hekserij uit een aantal generaties. Ik ben een geboren solitaire erfheks, die zich al 50 jaar met magie bezig houd en daarnaast is opgeleid in het sjamanisme en druïdry.

Ontdek je eigen magische kracht in 5 zaterdagochtenden door jouw eigenwijze heks in je wakker te kussen .
1x per maand is er een uitgebreide lesochtend. Bijna een half jaar verbind je  je met oude magie. Ik leer je over oude tradities, nieuwe praktische gebruiken, stromingen, gereedschappen, altaar, magische cirkel, werken met de maan, elementen, gebruik je heksen zintuigen, de natuur, Goden en Godinnen, maan- en jaarvieringen, divinatie, rituelen en bezweringen en nog veel meer.
Daarbij Visualisaties, meditaties en trance reizen.  Je krijgt de nodige informatie over elfen en engelen magie, kruiden, stenen, kaarsen. en je maakt je eigen krachtboek.

Tegen een meerprijs van € 100, – na deze cursus een extra leerdag en traditionele inwijding ontvangen om je nog meer te verbinden. Daarbij hoort een certificaat bij. Zoals al mijn cursussen en workshop word intuïtief ingevoeld en afgestemd op jouw “eigen wijze” heks.

Dus let op: het is geen standaard cursus, geen boekjeskennis, maar wijsheden uit mijn famililijn aangevuld omdat ik nu eenmaal leergierig ben. Je werkt dus puur aan jouw eigen magie en heks zijn op de manier die bij jou past!

Een heerlijke ochtend voor jezelf en je eigen persoonlijke intuïtieve en spirituele ontwikkeling.
Deze gezellige, creatieve, wijze, magische cursus is goed ontvangen en er zijn er al verschillende gegeven.  Onderaan staan wat enthousiaste reacties.
De opleiding is inclusief, koffie, thee, versnaperingen en materiaal.
Je krijgt toegang tot een besloten facebookpagina als je dit wilt.
Deze cursus start  zaterdagochtend 5 oktober 2019.
De volgende zaterdagochtenden, die ik heb ingepland zijn:  2 november, 7 december 2019 en 11 januari , 8 februari 2020.
We kunnen natuurlijk onderling afspreken om i.v.m vakanties  te shuiven.
De opleiding is voor maximaal 4 personen.

aanmelden

 • Karin schreef:
  Ik heb bij Georgette de cursus ‘Kus de heks in je wakker gedaan’ en dat heeft mij veel handvatten gegeven. In eerste instantie was ik eigenlijk wel een beetje sceptisch maar dat was ongegrond gebleken. Georgette heeft enorm veel kennis en kan je daar honderd-uit over vertellen. Het is niet alleen maar luisteren en praten maar ook doen. Georgette is een onuitputtelijke bron van informatie.
 • Debbie schreef:
  Bij Georgette krijg je hele leerzame, leuke en liefdevolle cursussen. Kus de heks in je wakker is echt een verrijking. Wilde je dit altijd al doen dan wil je deze kans niet missen. Je leert echt de oude leer, voor mij héél waardevol. Dank je wel lieve Georgette❤
 • Eefje schreef:
   Iedereen zou zichzelf wakker moeten laten kussen door Georgette… met liefde en passie geeft ze haar heksenkunde die van generatie op generatie is opgebouwd door.. dit doet zij op een intuïtieve manier zodat aan iedere deelnemers behoefte voldaan wordt. Een enorme aanrader!
 • Linda schreef:
  In het voorjaar heb ik de cursus “ Kus de heks in je wakker” gevolgd bij Georgette Vierling. Wat heerlijk om weer op een andere manier gebruik te maken van alle energieën om ons heen! Vol enthousiasme leerde Georgette ons de heksenwijsheden zodat ik weer geprikkeld werd om meer met de symbolen aan de gang te gaan. Wat ik ook zo fijn vond was dat Georgette natuurlijk wel allerlei aanwijzingen gaf maar dat je ook je eigen heks mocht zijn. Gewoon op je eigen manier wat bij jou past! Een aanrader voor alle beginnende heksen maar ook voor diegenen die al langer tijd met deze energie bezig zijn.

Lees ook wat vele andere testimonials wat men van deze cursus vond.

Okt
8
di
Werken met Mlle Lenormandkaarten @ Asteria Coaching
Okt 8 @ 19:30 – 22:00

 

Zoekresultaten van lenormand

Een kaartlegcursus is niet alleen leuk om te doen, het ontwikkelt en versterk je intuïtie. 

In deze korte maar krachtige cursus leer je het oude Mlle lenormand spel kennen en goed mee te werken.
Je leert lezen en “luisteren” naar symbolen, psychologie en het principe van de synchroniciteit .

Deze cursus duurt 2 avonden, te weten dinsdagavond 8 en 15 oktober 2019
voor maximaal 4 personen
en  inclusief koffie, thee , versnaperingen, materiaal, kaarten en certificaat.

lenormand werkboek

Cursus gaat door bij voldoende deelnemers

aanmelden

Okt
11
vr
Inzicht en Tranformatie door kleur, Module II Colour Comfort @ Asteria Coaching
Okt 11 @ 09:30 – 13:00

13

Heb je kennis gemaakt en verdiept met de kleuren van module I?

Dan kun je nog dieper gaan met deze methode van zelfontwikkeling en een professionele kleuren coach en tolk worden.

Wat leer je tijdens Module 2?

Module 2  gaat dieper , hier leer je verbanden leggen tussen de verschillende kleuren. Draag je een kleur soms, regelmatig, vaak of nooit? Ben je begonnen met het dragen van een bepaalde kleur of ben je juist gestopt?  Op welk deel van het lichaam wordt de kleur gedragen?  De antwoorden op deze vragen geven een totaal beeld van de sterke kanten en uitdagingen van de persoon en vertellen je ook de levensgeschiedenis.
Je leert met dit inzicht en deze kennis de cliënt te ondersteunen bij de wensen die hij/zij heeft.
Het handboek bij module 2 geeft een schriftelijke  samenvatting en is een prachtig naslagwerk.

Je  zult dieper ingaan op de betekenis van elke van de ruim 17 kleuren en zult 9 verschillende aspekten van iedere kleur leren. Inzicht in deze 9 facetten van iedere kleur zal je inzicht geven in uw eigen bewust en onbewust gedragspatroon, alsmede die van je vrienden en familie. Hier is een overzicht van de 9 aspekten:

  • Leer wat het betekent als je nog nooit een bepaalde kleur heeft gedragen. Dit geeft inzicht in je conditionering en opvoeding.
  • Begrijp de reden waarom je gestopt bent met het dragen van een bepaalde kleur; het geeft een emotionele verandering aan als gevolg van een ervaring.
  • Begrijp waarom je bent begonnen met het dragen van een bepaalde kleur; het geeft een emotionele verandering aan als gevolg van een ervaring
  • Wat betekent het als je een kleur regelmatig draagt. Dit geeft informatie over jouw persoonlijkheid, talenten en eigenschappen.
  • Welke boodschap draagt je uit als u een kleur overdoseert? Dit geeft informatie over jouw persoonlijkheid met enkele negatieve aspekten
  • Je ontvangt duidelijk kleur advies wanneer je een kleur kunt introduceren en wat het voor je kan betekenen.
  • Je ontvangt duidelijk kleur advies wanneer je een kleur kunt verminderen en wat het voor je kan betekenen
  • Je leert de betekenis van kleur positionering. Het dragen van kleur op verschillende plaatsen van het lichaam communiceert verschillende boodschappen naar de buitenwereld.  Je leert hoe u deze boodschappen kunt interpreteren
  • Je leert hoe iedere kleur verschillende doelen en wensen kan ondersteunen.

Deze cursus wordt in 4 dagen, van 9.30 tot 13.00 uur, gehouden en is inclusief, koffie, thee, versnaperingen  en materiaal.
Ook hier hoort een mooi werkboek bij.
De cursus start 11 oktobermet de opeenvolgende vrijdagochtenden 18, 25, oktober 2019 en de overige oefenvrijdagochten worden onderling afgesproken

CCM process (NL)

Taal van kleur

Okt
12
za
Opfriscursus Reiki I & II en extra’s @ Asteria Coaching
Okt 12 hele dag

Opfris1 tekst

Zoals de meesten inmiddels weten is Reiki de opstap voor jouw persoonlijke en spirituele groei.
Door de Reiki inwijdingen worden de stappen op de Reiki-ladder ingeleid.
Iedere graad is een verder stap op de weg van de persoonlijke ontwikkeling. De eerste graad werkt op het fysieke vlak, de tweede graad op het psychisch- emotionele vlak en de derde graad ( Master) werkt op de spirituele rijping.
Je leert met symbolen werken waarmee je je kunt verbinden met personen of situaties, hier of op afstand, waarmee je je blokkades kunt opheffen, je emoties kunt sterken of mensen, situaties en woonruimten kunt harmoniseren.

Bijna 30 jaar geleden maakte ik kennis met Reiki Usui Shiki Ryoho van master Roos via Reiki Alliance, waarin ik zelf zeker 25 jaar cursussen en begeleiding heb gegeven. In die tijd is er een soort Reiki explosie gekomen met een tal van aanbieders van cursussen, zelfs door degene die niet waren ingewijd. Een big reiki-business in vele soorten en maten. Zo gingen velen van de ene master naar de andere om hun Reiki graden te ontvangen en mijn advies is altijd om bij een master te blijven zeker i.v.m. inwijdingen. Het gevolg is meestal dat men niets meer met Reiki doet en dat is zo jammer.

Deze cursus is bedoelt voor:vleugels2

Degene die ooit de cursussen I en II hebben gedaan en de draad weer goed willen oppakken, om wat voor reden dan ook. Die zich verder willen ontwikkelen . Van te voren wil ik wel certificaten zien.

Wat gaan we in de opfriscursus doen?

 • De inwijdingen na lopen en eventueel opnieuw doen
 • Veel praktische oefeningen
 • Extra aanvullende Japanse technieken.
 • Persoonlijke spiritualiteit,
 • Engelen, kleuren en Reiki met extra inwijding
 • Kinderen & Dieren en Reiki
 • Kristallen en Reiki,
 • Aromatherapie en Reiki
 • Magische gebruiken en Reiki,
 • Feng Shui en Reiki
 • Je eigen rituelen maken met Reiki I en II
 • En nog veel meer aanvullende tips.

Deze cursus is normaal individueel, maar wordt nu op verzoek in een kleine groep van maximaal 3 personen gehouden.
De cursus gaat doot bij voldoende aantal deelnemers

De data zijn de zaterdagen 12 en 19 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.
De cursus is inclusief koffie, thee, een heerlijke zelfgemaakte soep of salade als lunch (boterhammen eventueel zelf meenemen), hand out en certificaat.

aanmelden

Ook heb ik me in de loop der jaren verdiept met vele andere vormen van Reiki heb verdiept, zoals aanvullende Japanse technieken van Mikao Usui, Regenboog Reiki, Tera Mai, Kundalini Reiki enz. uit interesse, maar vooral om te onderzoeken waarvan men beweerd dat de ene reiki energie anders is dan de anderen en ben toch bij mijn vorm van reiki gebleven, omdat het voor mij zuiver voelt.

met tekst

Okt
17
do
Kleurenmagie: een groene workshop @ Asteria Coaching
Okt 17 @ 19:30 – 22:00

collage groene kleurenmagie tekst

Groen: Ik ben tevreden met mijzelf en met anderen. Ik trek rijkdom en overvloed aan.

In de reeks kleurenworkshops wordt er een specifieke kleur volledig uitgediept.
Het is de bedoeling dat je leert je werken, voelen, ervaren met krachtig magie van kleur.

Dit keer heb ik gekozen voor groen ook in verband met de Yule viering

Welke onderwerpen komen aan bod:

 • Mediteren, visualiseren en creëren,
 • Kleur als krachtmiddel in Gezondheid en Healing  met Bachbloesem, Aromatherapie en Kristaltherapie
 • Voeding, Interieur & Feng Shui, Symboliek, Atmosfeer, Cultuur en Jaarfeesten
 • Geurige Kleuren, Divinatie, Krachtvoorwerpen maken enz.
 • Maar ook Kleding en Uiterlijk
 • en nog veel meer

Inclusief koffie, thee, materiaal

Kijk in de Agenda wanneer er een kleurenworkshop is

aanmelden

Meer over deze losse workshops:

Kleurige workshops

lees  over andere workshops regelmatig in de
Agenda

Kleurentherapie

Okt
23
wo
Godin in de ouder wordende vrouw: Hestia @ Asteria Coaching
Okt 23 @ 19:30 – 21:00
Een krachtige workshop uit de reeks: Omhels je “Inner Crone”

Hestia

Hestia was de Godin van het huiselijke haardvuur.  Waar een vuur brand is het gezellig, dan kom je thuis en met haar ben je thuis in jezelf. Ze is het stille middelpunt van het centrum van de psyche. Zij nodigt je uit eenzaamheid te gaan zien als een heilig toevluchtsoord. Zij is een innerlijke aanwezigheid die je geest en lichaam verwarmt en verlicht.
Hestia’s ruimte is zonder rivaliteit of vergelijking. Voel je je tot iets nieuws aangetrokken als tot een helder brandend vuur, dan is Hestia er en valt er licht op een bron van zin en betekenis. Meer over Hestia, lees hier

 

Dit is één van de krachtige workshops om jouw Inner Crone te omhelzen.
Deze keer gaat de workshop over de kracht van Godin Hecate. Je leert haar kennen via de Godinnenleer, de mythologie, hoe Jean Shinoda Bolen er over schrijft, maar vooral waarin je tot jezelf komt en met de hulp van Hecate aan het werk gaat, ook met de nodige gezellige creatieve intuïtieve oefeningen om jouw levensdoel te bereiken en een nieuwe levensfase in te gaan.

Klik op de afbeelding om nog meer over deze workshops te lezen. Er zijn een aantal verschillende om op verschillende manieren met jezelf aan de slag te gaan en te ontdekken welke wijsheid en magie er in jou verscholen zit om alsnog te ontwikkelen.

De workshop gaat door bij 5 personen en is inclusief koffie, thee, iets lekkers en al het materiaal.

aanmelden

 

 

Afbeelding: toestemming  van Sandra Stanton, copyright, www.goddessmyths.com

 

Okt
31
do
Magische Workshop: Orakelen & Samhain @ Asteria Coaching
Okt 31 @ 19:30 – 22:00

pythia magische werkjes

In de workshops leer je werken met krachtig magie in een gezellige atmosfeer.

Dit keer vieren we het oorspronkelijke Samhainfeest en gaan we met oude en nieuw divinatiemiddelen aan de slag.

Wat gaan we doen:

 • Mediteren en visualiseren
 • Werken met een ritueel
 • Spreuken en spells
 • Pythia en het Orakel
 • Voorouders
 • Samhain verrassing
 • en nog veel meer

Deze workshop kost € 35, – maar voor de cursisten van Kus de Heks € 30, –
en is inclusief koffie, thee, iets lekkers en materiaal
En gaat door bij voldoende deelnemers

Tip: neem een mooi notitieboekje mee, waarin je je ervaringen en rituelen op kunt schrijven.
Want geloof me,  er gebeurt veel zo’n avond.

orakel
klik op de afbeelding voor halloweentips

Di is een krachtig magisch stuk uit de cursus Orakelachtig
een introductieworkshop waarin één onderwerp wordt uitgediept en waarmee je zelf aan de slag kunt.

aanmelden

Meer over:
Workshops en bijeenkomsten

lees  over andere workshops regelmatig in de
Agenda

Nov
8
vr
Maak je eigen Zonne engel @ Asteria Coaching
Nov 8 @ 09:30 – 13:30

zonne engelen

Een workshop waarin je ontdekt, creëert en verbind.

Zonne engelen is een andere benaming voor de aartsengelen die bij je sterrenbeeld passen. Door met deze aartsengelen te werken en als je iets wilt bereiken of een belangrijke beslissing moet nemen, vraag dan deze engel om hulp. Ook kun je op je verjaardag met jouw zonne engel afstemmen en hulp vragen voor het komend jaar. Maar er zijn nog veel meer manieren met je zonne engel te werken.asteria engel

Deze worksshop in ingepland in de maand van  dierenriemteken Leeuw waar de zon bij hoort.
Wat gaan we doen in deze magische workshop

 • Levensdoel ontdekken
 • Trancereis maken
 • Je zonne engel ontmoeten
 • Je missie omarmen
 • Kleurenmagie
 • Een mooie zonne engel zelf maken o.l.v. Adrienne van Viltorama, die symbool staat voor jouw zonne engel.
 • Inzegening van deze engel met een vleugje magie
 • en nog veel meer!

Welke zonne engelen er zijn? Lees meer hier

De workshop duurt ruim 4 uur en is van 9.30 tot 13,30 uur.
Kosten zijn € 65, – en is inclusief koffie, thee, iets lekkers, materiaal.

De workshop gaat door bij vier personen.

aanmelden

Nov
9
za
De Magie van Elfen Tarot @ Asteria Coaching
Nov 9 @ 09:30 – 12:30

banner elfentarottekst. jpg

Elfen en natuurwezens zijn de beschermers van de natuurlijke wereld.  In de zomermaanden zijn ze vrijwel overal zichtbaar. Ik vind het dan ook leuk om rond die tijd in een Tarot cursus uitgebreid aandacht aan hen te besteden.

Elke Tarotcursus bij Asteria Coaching  opent een wereld vol symboliek, waarin de levensloop van ieder mens wordt weerspiegeld.
Zeker bij de thema decks komen veel bijzonderheden bij, waarin je de magische wereld persoonlijk beleefd.

In deze cursus neem ik je mee naar Avalon bij Glastonbury, je ontmoet priesteressen, magische wezens, je wordt een met de natuuren je maakt kennis met de Elfen in de tarotkaarten. En je krijgt een Elfeninwijding.
Wat komt er in de 4 lessen aan bod?

 • Diepere ontspannings- en afschermtechnieken,shutterstock_318329774
 • Waardevolle intuïtie oefeningen en meditaties,
 • Lezen en “luisteren” naar symbolen van het tarotdeck
 • de kracht achter de grote en kleine Arcana,
 • Mediumschap,
 • Kleuren
 • Krachtplekken en Avalon
 • Werken met Magische Spiegel
 • Principe van de synchroniciteit,
 • Seizoenen en Elementen,
 • Elfen & Feeënrijk en andere magische wezens,
 • Dieren & Milieu
 • Kruidenmagie
 • Rituelen
 • Elfeninwijding

De cursus wordt op 4 zaterdagochtenden voor een groep van maximaal 4 personen gehouden.
De volgende lessen zijn op 16, 23 en 30 november 2019
Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.
Verder is de cursus inclusief het mooie nieuwe elfentarot deck en certificaat.

aanmelden

Nov
14
do
Kleurenmagie: een turquoise workshop @ Asteria Coaching
Nov 14 @ 19:30 – 22:00

Turquoise collage asteria workshop tekst

Turkoois: Ik ben rustig en kalm en ik kan vertellen, wat ik nodig heb. Ik heb veel nieuwe ideeën.

In de reeks kleurenworkshops wordt er een specifieke kleur volledig uitgediept.
Het is de bedoeling dat je leert je werken, voelen, ervaren met krachtig magie van kleur.

Welke onderwerpen komen aan bod:

 • Mediteren, visualiseren en creëren,
 • Kleur als krachtmiddel in Gezondheid en Healing  met Bachbloesem, Aromatherapie en Kristaltherapie
 • Voeding, Interieur & Feng Shui, Symboliek, Atmosfeer, Cultuur en Jaarfeesten
 • Geurige Kleuren, Divinatie, Magische gebruiken enz.
 • Maar ook Kleding en Uiterlijk
 • Met deze kleur creatief aan de slag
 • en nog veel meer

Inclusief koffie, thee, materiaal .
Kijk in de Agenda wanneer er een kleurenworkshop is

aanmelden

Meer over deze losse workshops:

Kleurige  workshops

lees  over andere workshops regelmatig in de
Agenda

Kleurentherapie