Adventskalendermagie

Advent kalender magie

Ongeacht religie is de adventskalender spannend voor elk kind, maar ook voor de volwassene. Wie wil er niet voor elke 25 dagen tot Kerstmis een kleine verrassing of chocola?

In Feng Shui is het aan te raden voor een specifiek resultaat, dat je dit in 27 dagen doet. Het getal 9 en veelvouden ervan zijn het meest gunstig in Feng Shui omdat 9 het getal van voltooiing is.  Magisch gezien is dat de 3 in hekserij een heel belangrijk getal is en hierin terug komet. Numerologisch gezien o.a. voor groei, ontwikkeling en creativiteit staan.  Kijk maar: 3 x 3 = 9 en 3 x 9 = 27.  En 2+7 = 9
Bestaande advent kalenders zijn slechts 25 dagen geldig.
Wat je kunt doen is: koop een adventskalender en voeg er twee toe- of beter nog, maak er een.

Wanneer je het koopt of maakt, houd dan de intentie in gedachten waarom je het koopt.
Bijvoorbeeld: Er komt meer geld naar me toe of ik ben krachtig en geïnspireerd of er ontstaat een gezonde, liefdevolle relatie.
Afhankelijk van je intentie vul je elke buidel of laadje met een gezegde, een gedicht of een feitelijk object dat uw belangrijkste intentie ondersteunt.
Als je bijvoorbeeld een nieuwe relatie wilt, plaatst je in elk zakje twee bijpassende objecten, zoals twee filmtickets  of andere leuke activiteit die je samen met je partner zou kunnen delen.
Doe dat elke dag tot je bij dag 26 bent. Leg op dagen 26 en 27 deze laatste dingen op je altaar, bureau of nachtkastje, zodat je ze elke dag kunt zien en je aan je intentie wordt herinnert.

Ik wens je een mooie en vooral vreugdevolle adventsreis met een magisch tintje.

5bb561f8b85331c81ac615619831b714