Workshop ZeeEgeltjes Dotpainten

Wanneer:
9 februari 2019 @ 10:30 – 13:30
2019-02-09T10:30:00+01:00
2019-02-09T13:30:00+01:00
Waar:
Asteria Coaching
Fonteinbos 118
2715 XG Zoetermeer
Kosten:
65, 00
Contact:
Natashja van Ginkel

workshop zee egeltje

Tijdens deze creatieve workshop, leer je alles over het dotpainten van deze leuke zee egeltjes.😀
Niet alleen mooi om te zien, maar ook een krachtig voorwerp voor op je altaar bijvoorbeeld of als meditatiesteen

Deze workshops geef ik 9 februari bij Georgette Vierling van Asteria Coaching te Zoetermeer! Georgette is een Magisch Personal Coach, Kleurenwijzeres en Kaartlegkundige.

Dotpainten

Je leert alle tips en tricks over hoe je mooie stenen kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt creëeren! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de mooiste volle dots maak, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt. Ook werken we met de mooie energie van Edelstenen en kristallen op je werkstuk d.m.v. het gebruik van edelsteenpoeder en elixers in de verf!

Deze workshop is € 65,- incl pp. Dat is incl de steen, drie verfcontainertjes, een speciale dotpaint penselenset, alle informatie over wat je leert in een informatiemapje, met gebruikmaking van alle verdere materialen en natuurlijk iets lekkers bij de koffie en thee. Je gaat ook nog eens naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Opgeven kan via workshops@natashja.nl