Voorspellen met Kristallen

Wanneer:
3 april 2020 @ 09:30 – 13:00
2020-04-03T09:30:00+02:00
2020-04-03T13:00:00+02:00
Waar:
Asteria Coaching
Fonteinbos 118
2715 XG Zoetermeer
Kosten:
€ 350, -

voorspellen met kristallen

NB. De cursus of workshop datum is onder voorbehoud. 
In verband de verbouwing aan ons wooncomplex, waarin ook mijn praktijk bevind, is een definitieve datum niet goed in te schatten. Helaas heb ik hierop geen invloed.  Je kunt je gewoon voor de cursus/workshop aanmelden, alleen wordt hij wel op dezelfde dag, maar later ingezet. Dit overleg ik natuurlijk. Excuses voor het ongemak.

Waarzeggen of voorspellingen doen is een magisch proces, waarbij verschillende middelen worden gebruikt om een glimp van de toekomst te vangen. De meesten kennen inmiddels het kaartleggen, koffiedik kijken, voorbij drijvende wolken of het bestuderen van theebladeren enz.
Lees hierover meer bij orakels.

Het werpen en schouwen van kristallen is wel een bijzondere manier om inzicht te krijgen. Deze cursus is niet, zoals een van de velen cursussen over kristaltherapie, hoewel hierover het een en ander wel wordt besproken. De nadruk ligt op de magische kracht, gebruiken en het orakel. Weer een mooie bijdrage aan je intuïtieve ontwikkeling.

Wat komt er aan bod:

  • De magie achter de stenen, naast de emotie en helende kracht
  • Maak kennis met de engel, de elf, de godin, de magiër, de Crone, de zon, de maan, de ster, enz enz.
  • Voorspellen met regenboogstenen
  • Voorspellen met de Tarot stenen uit de grote arcana
  • Jouw persoonlijke grid maken die je voor het waarzeggen of orakel ten alle tijden kunt gebruiken

Zelf werk ik sinds de jaren tachtig  met deze prachtig lichtwezens uit het mineralenrijk en heb er verschillende diploma’s voor gehaald. Naast deze cursus wordt er ook in de Reiki II cursus en Reiki opfris cursus gewerkt, waar de helende kant van de stenen worden benadrukt in combinatie met Reiki, lees meer hier

De cursus is inclusief koffie, thee, iets lekkers, materiaal, set orakelkristallen ter waarde van ca. €100, – en certificaat.

voorspellen met kristallen

aanmelden

 

 

Zonnenbloemenfoto: Wild Unknown