Training Waarzeggen & Voorspellen

Wanneer:
7 oktober 2020 @ 09:30 – 12:30
2020-10-07T09:30:00+02:00
2020-10-07T12:30:00+02:00
Waar:
Asteria Coaching
Fonteinbos 118
2715 XG Zoetermeer
Kosten:
€ 350, -
Contact:
Georgette Vierling

wordswag_1590140706327

De training Waarzeggen & Voorspellen in de praktische kunst van het orakelen of divineren is ontstaan door mijn fascinatie voor deze waarzeg- en voorspelkunst in het algemeen. Het begon na de ontmoeting van Pythia’s orakel van Delphi en de oude kennis vele jaren erna, waarin ik vele workshops gaf.
Deze training heb ik al mijn kennis gebundeld met stap voor stap voor basistechnieken en principes van uiteenlopende, hedendaagse voorspellingsmethoden. Klik op de afbeelding om meer te lezen.

Je leert in deze training hoe je je lotsbeschikking en van je vrienden kunt interpreteren en hoe je antwoorden op vragen krijgt, zodat je verder kunt op je levenspad.
Je kunt voorspellen met verschillende methoden en voorwerpen. Elk voorwerp en gereedschap spreekt zijn eigen taal. Je kunt veel orakelmethoden uitproberen om te ontdekken met welke je de meeste affiniteit hebt. Vervolgens kunt je contact krijgen met de indrukwekkende krachten van het universum.
In zes lessen van c.a. 3 uur maak je je orakel-kistje die je kunt vullen met een aantal verschillende en persoonlijke orakel voorwerpen die jezelf gaat maken.

Wat komt er aan bod:

  • Meditaties en visualisaties om je mediumschap te ontwikkelen,
  • Verbinden met je gids, beschermengel of hogere zelf
  • Zuiveren, beschermen en afstemmen
  • Do’s & don’ts over het kaartlezen
  • We werken met orakels uit de natuur, voorwerpen lezen, waarzeggen uit toeval.
  • De onderwerpen zoals droomuitleg, automatisch tekenen, koffiedik- of theeblaadjes lezen, kaarten, pendel, kaarsen, rook, kleuren, voorboden- en tekenen, pendel, kristallen bol, pendel, psychometrie, lotsorakel en nog veel meer.

Na de training krijg je een certificaat en krijg je 10% korting op een aanvullende waarzeg en voorspel cursus naar keuze, zoals tarot of andere waarzegkaarten, runen, ogham, kleuren en kristallen.

aanmelden