Wonen op jouw Krachtplek?

Wanneer:
21 september 2020 @ 09:30 – 13:00
2020-09-21T09:30:00+02:00
2020-09-21T13:00:00+02:00
Waar:
Asteria Coaching
Fonteinbos 118
2715 XG Zoetermeer
Kosten:
325, -
Contact:
Georgette Vierling
bagua1-tekst-kl
Klik op de afbeelding om naar de uitgebreide beschrijving te gaan
Maak van je huis een magische krachtplaats met hulp van de Godin Hestia. We starten met Mabon.

Hestia was een vredelievende Godin van de huiselijkheid en haardvuur, wat natuurlijk gezelligheid symboliseerde.
Deze cursus heb ik aan haar opgedragen om met haar hulp een liefdevol en harmonieus wonen of werken te creëren met de vele technieken, kennis en overleveringen. Velen zijn  in de loop der jaren na deze cursus heel tevreden en gelukkige bewoners.

We laten de winter bijna  achterons. Er worden voorbereidingen getroffen voor de Imbolc. Er wordt geruimd, geschoond en georganiseerd. Oude stofnesten  worden verwijderd, in ons huis en in ons leven. Over loslaten en een nieuwe start!
d99c954b30ba8365d75e9657024ee4a9Het gaat erom dat je ook met weinig middelen een geweldige sfeer kunt creëren en gelukkig kunt zijn.
In deze cursus gaan we je huis  en/of praktijk uitwerken wat we eventueel kunnen veranderen voor een puur en zuiver woon- of leefgenot.
We leren over vele soorten van reinigen en maken een op het huis afgestemde soorten wierook. Dat is niet alleen salie! We leren over oude gebruiken, organiseren en hergebruik.

En we maken gebruik van de krachten van de maan, engelen, elementen, kleuren, geur, numerologie, kracht voorwerpen of huisamulet, oude overleveringen, symboliek en magie en vooral de do’s en don’ts uit de Feng Shui,  heel veel Hygge en nog veel meer. Je krijg de nodige materiaal mee naar huis, zodat je een goede start kunt maken. Gezond wonen heeft af en toe medicijn nodig voor een goed stromende energie voor alle bewoners. Een cursus waar je heel veel plezier van zult hebben in welk huis dan ook.

Lees de uitgebreide informatie van de cursus, klik hier

De cursus bestaat uit  4 lessen is inclusief koffie, thee en materiaal en is voor maximaal 4 personen.
Dit zijn 21 en 28 september, 5 en 12 oktober 2020.
Maar je kunt m ook individueel volgen.  Vraag naar de mogelijkheden, klik hier

Lees ook bij de testimonials wat men van de cursus vond.

wordswag_1543952081940

* Om nog even aan te geven, deze cursus is opgebouwd uit mijn studie en kennis gecombineerd uit verschillende Feng Shui scholen, westerse cultuur, oude tradities uit mijn familielijn en jarenlange ervaring met Magisch inzicht. Er zijn veel boeken geschreven, tijdschriften artikelen gepubliceerd, maar dat alleen hoeft niet genoeg te zijn. Dus als antwoord op de vele vragen, die ik vaak krijg: deze cursus is een speciale combinatie met lifecoaching, Magische gebruiken, westerse Feng Shui, kleurenpsychologie met heel veel intuïtief invoelen.

aanmelden