Hestia, een huis vol bezieling

Wanneer:
1 februari 2019 @ 09:30 – 12:30
2019-02-01T09:30:00+01:00
2019-02-01T12:30:00+01:00
Waar:
Asteria Coaching
Fonteinbos 118
2715 XG Zoetermeer
Kosten:
325, -
Contact:
Georgette Vierling

bagua1-tekst-kl

Hestia was een vredelievende Godin van de huiselijkheid en haardvuur, wat natuurlijk gezelligheid symboliseerde.
Deze cursus heb ik aan haar opgedragen om met haar hulp een liefdevol en harmonieus wonen of werken te creëren met de vele technieken, kennis en overleveringen. Velen zijn  in de loop der jaren na deze cursus heel tevreden en gelukkige bewoners.

We laten de winter bijna  achterons. Er worden voorbereidingen getroffen voor de Imbolc. Er wordt geruimd, geschoond en georganiseerd. Oude stofnesten  worden verwijderd, in ons huis en in ons leven. Over loslaten en een nieuwe start!
d99c954b30ba8365d75e9657024ee4a9Het gaat erom dat je ook met weinig middelen een geweldige sfeer kunt creëren en gelukkig kunt zijn.
In deze cursus gaan we je huis  en/of praktijk uitwerken wat we eventueel kunnen veranderen voor een puur en zuiver woon- of leefgenot.
We leren over vele soorten van reinigen en maken een op het huis afgestemde soorten wierook. Dat is niet alleen salie! We leren over oude gebruiken, organiseren en hergebruik.

En we maken gebruik van de krachten van de maan, engelen, elementen, kleuren, geur, numerologie, kracht voorwerpen of huisamulet, oude overleveringen, symboliek en magie en vooral de do’s en don’ts uit de Feng Shui en nog veel meer. Je krijg de nodige materiaal mee naar huis, zodat je een goede start kunt maken. Gezond wonen heeft af en toe medicijn nodig voor een goed stromende energie voor alle bewoners. Een cursus waar je heel veel plezier van zult hebben in welk huis dan ook.

Lees de uitgebreide informatie van de cursus, klik hier

De cursus, die ik maar 1x per jaar geef,  bestaat uit  5 lessen is inclusief koffie, thee en materiaal en is voor maximaal 4 personen.

Een cursus die je 1 keer volgt en waar je je leven wat aan hebt!

Klik op de afbeeeldingen om nog meer te weten te komen.

Lees ook bij de testimonials wat men van de cursus vond. Onder anderen deze:
Ik heb bij Georgette de cursus Hestia gevolgd. Ik wilde op een andere manier met mijn huis aan de slag en dat heb ik geweten! Tijdens de cursusavonden is mijn hele huis aan de beurt geweest en heb ik voor alle kamers tips gekregen om door kleine wijzigingen grootste effecten te bereiken. De inzet en enthousiasme van Georgette tijdens de cursusavonden zorgen voor gezellige ontspannen sfeer, waardoor het nog leuker wordt om met je huis bezig te zijn. Ik ga zeker nog meer cursussen volgen bij Georgette.  Ik hou dan ook haar agenda goed in de gaten!

wordswag_1543952081940

* Om nog even aan te geven, deze cursus is opgebouwd uit mijn studie en kennis gecombineerd uit verschillende Feng Shui scholen, westerse cultuur, oude tradities uit mijn familielijn enjarenlange ervaring met Magisch inzicht. Er zijn veel boeken geschreven, tijdschriften artikelen gepubliceerd, maar dat alleen hoeft niet genoeg te zijn. Dus als antwoord op de vele vragen, die ik vaak krijg: deze cursus is een speciale combinatie met lifecoaching, Magische gebruiken, westerse Feng Shui, kleurpsychologie met heel veel intuïtief invoelen.

aanmelden