Godin in de ouder wordende vrouw: Hecate

Wanneer:
24 mei 2019 @ 09:30 – 12:30
2019-05-24T09:30:00+02:00
2019-05-24T12:30:00+02:00
Waar:
Asteria Coaching
Fonteinbos 118
2715 XG Zoetermeer
Kosten:
€ 55, -
Een krachtige workshop uit de reeks: Omhels je “Inner Crone”

hecate stanton

Hecate was de dochter van Asteria, een Griekse godin van het kruispunt. Zij kon drie kanten tegelijk opkijken. Kom je bij een tweesprong, dan is zij daar.

Zij is de Godin van de intuïtieve en paranormale wijsheid. Doordat ze drie kanten op kan kijken wordt het haar mogelijk het verband tussen verleden, heden en toekomst te zien. Dit vermogen om patronen te onderscheiden die vroegere situaties of relaties en de huidige omstandigheden met elkaar verbinden, is een intuïtieve manier van waarnemen. Om haar wijsheid te kennen moet je blijven staan en haar raadplegen. Je moet luisteren naar wat ze zegt met de stem van je eigen intuïtie.

Dit is één van de krachtige workshops om jouw Inner Crone te omhelzen.
Deze keer gaat de workshop over de kracht van Godin Hecate. Je leert haar kennen via de Godinnenleer, de mythologie, hoe Jean Shinoda Bolen er over schrijft, maar vooral waarin je tot jezelf komt en met de hulp van Hecate aan het werk gaat, ook met de nodige gezellige creatieve intuïtieve oefeningen om jouw levensdoel te bereiken en een nieuwe levensfase in te gaan.

Klik op de afbeelding om nog meer over deze workshops te lezen. Er zijn een aantal verschillende om op verschillende manieren met jezelf aan de slag te gaan en te ontdekken welke wijsheid en magie er in jou verscholen zit om alsnog te ontwikkelen.

De workshop gaat door bij 5 personen en is inclusief koffie, thee, iets lekkers en al het materiaal.

aanmelden

 

 

Afbeelding S. Stanton