Kus de Heks in je wakker, een persoonlijke ontwikkeling

Wanneer:
28 september 2018 @ 09:30 – 13:00
2018-09-28T09:30:00+02:00
2018-09-28T13:00:00+02:00
Waar:
Asteria Coaching
Fonteinbos 118
2715 XG Zoetermeer
Nederland
Kosten:
€ 295, 00
Contact:
Georgette Vierling

 

kus de Heks Asteria

Werken aan jouw magische en spirituele ontwikkeling. Groeien in jouw persoonlijke kracht in jouw eigenheid.
Een half jaar aan jezelf werken en ontdekken welke krachten je in je hebt. En hoe jouw nieuwe levenswijze je verder brengt.
Doe je mee?

In de opleiding “Kus de Heks in je wakker” leer je vele technieken en wetenswaardigheden uit de traditionele hekserij aangevuld met wat ik van mijn oma leerde. Magie is krachtig en daarmee moet je leren omgaan op jouw persoonlijke manier. Het is een persoonlijke inwijdingsweg om jouw levensweg op een prachtige manier in te vullen vol kleurrijke magische spiritualiteit. Je kunt er voor kiezen om jouw cursus af te sluiten met een inwijding. Na deze opleiding zijn er voor geïnteresseerden nog mooie aanvullende workshops en los te volgen.

Mijn achtergrond is hekserij uit een aantal generaties. Ik ben een geboren solitaire erfheks, die zich al 50 jaar met magie bezig houd en daarnaast is opgeleid in het sjamanisme en druïdry.

Ontdek je eigen magische kracht in 5 vrijdagochtenden door jouw eigenwijze heks in je wakker te kussen .
1x per maand is er een uitgebreide lesochtend, een mooie bijeenkomst,  van 9.30 tot 13.00 uur. Bijna een half jaar verbind je je met oude magie.
Ik leer je over oude tradities, nieuwe praktische gebruiken, stromingen, gereedschappen, altaar, magische cirkel, werken met de maan, elementen, gebruik je heksen zintuigen, de natuur, Goden en Godinnen, maan- en jaarvieringen, divinatie, rituelen en bezweringen.
Daarbij Visualisaties, meditaties en trance reizen.  Je krijgt de nodige informatie over elfen en engelen magie, kruiden, stenen, kaarsen. en je maakt je eigen krachtboek.

Tegen een meerprijs van € 100, – een extra leerdag en traditionele inwijding ontvangen om je nog meer te verbinden. Daarbij hoort een certificaat bij. Zoals al mijn cursussen en workshop word intuïtief ingevoeld en afgestemd op jouw “eigen wijze” heks.
Dus let op: het is geen standaard cursus, geen boekjeskennis, maar wijsheden uit mijn famililijn aangevuld omdat ik nu eenmaal leergierig ben.
Je werkt dus puur aan jouw eigen magie en heks zijn op de manier die bij jou past!
Een heerlijke ochtend voor jezelf en je eigen persoonlijke intuïtieve en spirituele ontwikkeling.

Deze gezellige, creatieve, wijze, magische cursus is goed ontvangen en er zijn er al verschillende gegeven.  Onderaan staan wat enthousiaste reacties.

De opleiding is inclusief, koffie, thee, versnaperingen, materiaal en certificaat
En toegang tot een besloten facebookpagina.  Deze cursus start 28 september 2018. De andere 4 ochtenden worden onderling afgestemd.
Deze opleiding gaat alleen door bij voldoende deelnemers max 4 personen

Om nog even te vermelden: Ik geef géén schriftelijke of online cursussen.

aanmelden

Karin schreef:
Ik heb bij Georgette de cursus ‘Kus de heks in je wakker gedaan’ en dat heeft mij veel handvatten gegeven. In eerste instantie was ik eigenlijk wel een beetje sceptisch maar dat was ongegrond gebleken. Georgette heeft enorm veel kennis en kan je daar honderd-uit over vertellen. Het is niet alleen maar luisteren en praten maar ook doen. Georgette is een onuitputtelijke bron van informatie.

Debbie schreef:
Bij Georgette krijg je hele leerzame, leuke en liefdevolle cursussen. Kus de heks in je wakker is echt een verrijking. Wilde je dit altijd al doen dan wil je deze kans niet missen. Je leert echt de oude leer, voor mij héél waardevol. Dank je wel lieve Georgette❤

Eefje schreef:
 Iedereen zou zichzelf wakker moeten laten kussen door Georgette… met liefde en passie geeft ze haar heksenkunde die van generatie op generatie is opgebouwd door.. dit doet zij op een intuïtieve manier zodat aan iedere deelnemers behoefte voldaan wordt. Een enorme aanrader!

Linda schreef:
In het voorjaar heb ik de cursus “ Kus de heks in je wakker” gevolgd bij Georgette Vierling. Wat heerlijk om weer op een andere manier gebruik te maken van alle energieën om ons heen! Vol enthousiasme leerde Georgette ons de heksenwijsheden zodat ik weer geprikkeld werd om meer met de symbolen aan de gang te gaan. Wat ik ook zo fijn vond was dat Georgette natuurlijk wel allerlei aanwijzingen gaf maar dat je ook je eigen heks mocht zijn. Gewoon op je eigen manier wat bij jou past! Een aanrader voor alle beginnende heksen maar ook voor diegenen die al langer tijd met deze energie bezig zijn.

Lees ook wat vele andere testimonials wat men van deze cursus vond.